| alma200033 a întrebat:

Hey! La facultate (de ex tehnica dentara) este diferit fata de liceu? Este o facultate grea? Sunt doar examene sau și probe orale ca in liceu? Chiar as vrea să știu dacă merita sa urmez pe drumul acesta pentru că după terminarea liceului cam am rămas dezamăgită de modul de predare, învățare etc...cam cat de mari sunt diferențele?

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Sunt diferente, destul fe mari.
Studentii sunt deja persoane majore si sunt tratati ca atare.
Este o diferenta ca intre scoala elementara (clasele 1-4) si liceu.

| dullcat a răspuns:

Buna.La facultate e foarte diferit de liceu.Sunt examene, probe orale, seminarii, teste si foarte foarte multa practica, astfel incat cand termini sa fii deja capabil/a sa lucrezi intr-un cabinet dentar.Esti tratat ca un adult, nu ca un copil, iar asta inseamna ca nu prea mai exista scuze ca in liceu, mai ales in grupe de 100 de persoane(spre deosebire de o clasa de 30).

Considerand ca oamenii vor avea mereu probleme cu dintii, iar preturile se tot scumpesc, sigur gasesti un post bun in orice oras.Depinde de tine daca vrei sa faci +6 ani.

| alma200033 explică (pentru dullcat):

Cu examenele scrise nu am treabă dar la capitolul cu probele orale mă simt cam anxioasa, nu cred că trebuie să spui lecțiile pe de rost ca in liceu, nu? Adică ii mai lejer?

| dullcat a răspuns (pentru alma200033):

E mult mai lejer, nu trebuie sa reciti nimic, ci sunt intrebari relativ scurte din care sa se prinda proful daca ai inteles/invatat.

| alma200033 explică (pentru dullcat):

Aha,am înțeles! Așa mai mergehappy