Asa si asa cred ca iau un 8 aproape 9..compunerile mi au cam dat batai de cap :-s
Ma asteptam la altceva la primul subiect. a fost un fragment din ciresarii si trebuia sa-mi exprim opinia despre mesajul fragmentului. nu prea am stiut ce si cum sa scriu. era mai bine daca ne punea sa demonstram apartenenta la genul epic.
mi-a placut subiectul al doilea. era despre e-book
Salut!
Examenul nu mi s-a parut foarte greu, subiectele au fost in general accesibile, dar exercitiul 3, cel cu fraza, a fost foarte controversat.
Inca nu este foarte clar care era raspunsul corect.
Dar tie cum ti s-au parut?
In orice caz, mult succes in continuare!
Asa si'asa. Subordonata de la subiectul II m'a incurcat rau. Profesoara mea a spus ca se poate lua in ambele moduri. Acum nu stiu, sper la o nota acceptabila
Si eu am avut aceeasi impresie. Urasc textele alea despre opinie
Nu a fost complicat. Trebuia foarte multa atentie. Mie chiar nu mi s-a parut greu la exercitiul su subordonata, v-ati complicat voi. Acum, sa vedem!
Au fost... Ok, sa zicem. Dar voi ce ati pus la subordonata aia? Eu am stat vreo 10 minute sa ma gandesc...
Eu am pus predicativa, dar profa mea spune ca e posibil sa fie si subiectiva. Acum, asteptam
Interesant... doua raspunsuri corecte. Eu am pus subiectiva...
Confuze.Nu zic ca erau grele, dar
oricum a fost usor.
Sa speram ca luam note mari.
Mie mi s-au parut banale.Banale in sensul ca, totusi frate, compunerea aia de la Subiectul I a fost prea...Ma asteptam sa ne dea apartenenta la specia sau gen,caracterizare, dar nicidecum exprimarea opiniei.Mie nu mi s-a parut foarte greu, insa comparativ cu cel de anul trecut, da.
Am plecat de acasa cu gandul sa iau cel putin 9, 5, dar daca iau 9 e bine.In fine, astept baremul fiindca cine stie ce se trezeste Ministerul sa mai scrie pe acolo.As vrea sa-mi pastrez optimismul si sa cred ca e predicativa, dar nu pot, mai ales dupa ce ne-a zis si dna ca e subiectiva.
Succes la mate` si sa te concentrezi!
Aceeasi parere!
Credeam k o sa fie altceva, nu cu exprimarea aia a opiniei
A fost prea urat, sper sa iau un 9...
anonim_4396 întreabă: