1.Faci o scoala sau un curs de actorie recusnocut in America. Participi la zeci de castinguri si poate ai sansa sa fi remarcata de cineva si sa primesti o sansa.
2. Yeah, lumea o sa se uite lejer la filme pana gasim metode de divertisment mai bune.
3. Te cred dar e greu sa fi vazut, si sunt mii de oameni care au acelasi scop ca tine. Ce ai tu in plus si nu au ei? Insista pe calitatile bune, fa practica pentru mimica in fata olglinzii si poti ajunge inapoi la punctul 1.
NU CONTEAZA DELOC cat de bun(a) esti
TREBUIE sa ai noroc
actoria in America e, EXACT la fel, ca si cautatorii de aur sau cei care castiga la loto, pentru fiecare castigator sunt sute de mii cel putin care nu reusesc
1. Vise!
2. Are succes.
3. Drum lung și greu. Nu oricine ajunge atât de sus, ca ei!
Mulțumesc mult pentru răspuns. Sunt destul de ambițioasă și muncesc mult pentru ce vrea. Asta nu va fi o problema. Doar ca îmi trebuiesc niște detalii care sa ma lămurească cum pot ajunge acolo.
Zero. Ești o scumpă și o dulce.
1. Actriță, la școală și la facultate. Apoi în USA cu viză. Condițiile de viză le găsești pe situl ambasadei.
2. Actoria va avea succes până-i lumea lume. Dacă vei avea tu succes, depinde de tine, ce și cum înveți, te strădui, evoluezi.
3. Ca să devii, trebuie să faci ceva. Acolo unde ești, cu colegele, cu profa de română ( eu am făcut cu proful de mate, la 16 ani am jucat Jubileul de Cehov), faceți o scenetă, începe să joci de acum. Mergi la spectacole de teatru, vizionează filme și piese de teatru online, una pe zi, caută piese de teatru în pdf pe net și ia câte un rol, și citește și joacă singură la tine în cameră. Fă toate acestea zilnic și vei deveni ca ei.
Nu ca să te descurajez, dar totuși.
Mai trebuie să iei în calcul.
Ți-a murit cineva apropiat, cu care împarți viața în acea dimineață.
Iar tu la ora 09.00 trebuie să fii pe platoul de filmare, unde ai să joci o scenă veselă. Nu poți amâna, că pierzi contractul.
Sau seara ai un spectacol de teatru new age în care joci rolul unei criminale care își omoară copii, asta seară de seară, 6 luni, toată stagiunea. Apoi te întorci acasă ca să ai grijă maternă, la copii tăi.
Sau pleci 3 luni cu echipa de filmare intr-o junglă din Sumatra să filmați Tarzan, Cartea Junglei sau King Kong, iar copii tăi rămân fără tine în acest timp.
A fost în al doilea război mondial un actor englez care a jucat pe viu luni de zile rolul unui general de armată. A fost în Africa și juca rolul acestui general, ca să îi inducă în eroare pe naziști, pe când generalul real era în Anglia și conducea de acolo trupele.
A intrat așa de tare în rol, că nu și-a mai revenit. A înebunit.
Sau devii super vedetă, câștigi ceva milioane, dar paparazzi te urmăresc la milimetru, presa de scandal te sfâșie zilnic. Prințesa Diana așa a murit în accident, șoferul a apăsat prea tare pe accelerație, ca să scape de fotografii de scandal.
Ei și dacă iei și aceste toate în calcul și ți le asumi, și le suporți, atunci succesuri succesive!