| Denision a întrebat:

In 2018 doresc sa dau la subofiteri Campina.Pot sa fiu declarat respins din pricina faptului ca tatal biologic este bolnav psihic? Prezicez ca nu mai locuiesc cu el de 15 ani de zile.S-a imbolnavit cand aveam eu varsta de 6, 7 ani.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt convins ca nu te respinge nimeni. Tu o sa dai un teste prihilogic. Eu dat pentru politia de frontiera si a fost un test psihologic destul de dificil, au cazut 80 din 250. Succes!

19 răspunsuri:
| Denision explică (pentru anonim_4396):

Si cand anume ati dat pentru frontiera?

| BuLaNNNeL a răspuns:

Nu, daca esti perfect sănătos nu are treaba. Oricum vei da un test psihologic.

| Denision explică (pentru BuLaNNNeL):

Asta stiu.Doar ca o sa treabuiasca sa fac acea autobiografie si atunci cand o sa auda problema despre el numai sa nu insinueze ca este ceva ereditar, habar nu am. Acum sper sa fie bine, imi doresc foarte mult sa intru in sistem.

| francut a răspuns:

Testul il dai tu, nu tatal tau.
Succes!

| Denision explică (pentru francut):

Intr-adevar asa este, doar ca am auzit faptul ca inainte nu te primeau daca aveai vreo problema de genul..Acum sper sa fie totul bine, iti multumesc!

| francut a răspuns (pentru Denision):

Ar putea tine cont de bolile parintilor daca ar fi ceva genetic. Or' asta, nu se transmite. Mai ales ca, nu ati mai locuit impreuna de 15 ani si nu te-a putut influenta. La dosar scrie ca ai crescut doar cu mama, nu-i asa?
Numai daca ai TU aceasta problema, te elimina. Din start. Unde porti uniforma trebuie sa ai nervii tari.

| RAY a răspuns:

Nu are sens sincer, ce boala are tatal tau, ca daca se transmitea deja erai si tu bolnav

| Denision explică (pentru francut):

Da,la dosar scrie ca locuiesc cu mama.Am tata vitreg de 15 ani de zile..Eu sunt, nu am absolut nici o problema medicala, sunt foarte calm, nu ma enervez.Acum speram sa fie totul bine

| Denision explică (pentru RAY):

Habar nu am, nu stiu ce boala are pentru ca nu am vorbit niciodata cu el.Am inteles ca el spune ca nu are copil, deci..Problema este ca el este bolnav dar cand vede un om in recunoaste foarte, foarte repede, are unele momente in care il apuca, asta spun pentru ca am vazut cu ochii mei

| RAY a răspuns (pentru Denision):

E tatal tau man, tu esti tu, el e el, tu ai mostenit si pe mama si pe tati, sunt gene care se transmit si gene care nu se transmit, sunt gene care se activeaza sunt gene inactive, adica predispoziție genetica

Da, am inteles.Pe mine ma intereseaza sa nu fiu declarat respins din cauza asta deoarece sunt si ceva bani bagati in pregatire, operatie la ochi deoarece sunt miop si o sa trebuiasca sa ma operez din pricina faptului ca depasesc dioptriile de +/-3

| RAY a răspuns (pentru Denision):

Nu cred asa ceva

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Denision):

Faci autobiografia si omiti detaliul asta despre taica-tu si cu asta basta.

Acum o sa vedem.Am trimis si un email la scoala de subofiteri Campina si mi-au raspuns in felul urmator:Urmarea solicitarii dumneavoastra, va recomandam sa va adresati Centrului Medical de Diagnostic si Tratament Ambulatoriu sau Cabinetului Medical alinspectoratului judetean de politie pe raza caruia domiciliati pentru a primi informatiile necesare.

| Denision explică (pentru GabiDumitrescu):

Dar tot o sa vada cand o sa verifice detalile laughing

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Denision):

Ete fis. In cazul asta poti specifica frumos despre ce afectiune e vorba, subliniind ca nu e una ereditara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Denision):

In urma cu vreo 7 ani cred. Oricum s-au blocat posturile atunci.

| Adry05 a răspuns:

Cat timp tu esti sanatos, treci psihologicul si restul probelor, n-are importanta ce are vreunul din parinti.

| Denision explică (pentru anonim_4396):

Aveti un Facebook ceva?