NU! Este un gay de 17 ani care canta cu usher si altii.Este apreciat pentru c canta de parca iar da cineva suturi in c**ie tot timpul.
Nu draga.E un tanc futurist si gay de vreo 5 ani.
aaadica 17. dar mintea lui e sub 5 ani
Stirea aia care o aparut la "ONN"[The Onion news network]si pe youtube cum ca Justin Bieber ar fi un pedofil de 40-50 de ani, nu este adevarata;)
uite: http://www.youtube.com/watch?v=L6WB_AEOL3g
si in plus se vede clar ca la minutu 1:53 poza ii fake :-j, si la 2:03 ii un "mosulica" care se chinuie din rasputeri sa se dea drept altcineva dar nu prea ii reuseste :-j, in primul rand ii vocea prea subtire. -.-"
asa pot sa bag si eu vocea lui Miley si sa o pun pe bunamea sa cante [playback:)) (ca in cazul de fata)] si o pun pe youtube, si voila :x Miley Cyrus este o 'pedofila' de 70 de ani >.>... asa ca nu mai credeti toate tampenile care apar la tv ^_^
p.s: si eu sunt fana JB :x
nu draga
Justin bieber e un pusti de 17 ani, destul de popular dupa cum cred ca sti ca toti vb de el (inclusiv eu acum ) care e celebru pentru ca, canta de parca il strange cineva de p**a {sau nah asa zic unii ca eu asc jb, da sunt fana jb asta e ) uitete pe youtube si vezi
Stiu ca intrebare e pusa la misto ca in ziua de azi si boschetarii tipa ''omg uite-l pe justin bieber! a nu scuze. era doar un labrador pe labele din spate
Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu e un pustan blond si arata ca Barbie.
P.Sun pariu ca a fost o gluma
Pa-pa
Exista mai multi oameni cu acelasi nume deci exista doi cu numele de justin bieber asta nu inseamna ca justin pe care il stim noi este un impostor! Fundita?