Trebuie sa ti faci o cariera. Daca te pricepi la desen atunci incearca Arhitectura (o sa ai multi bani dar o sa ai foarte mult de muncit iar taxa anuala este enorma + iti trebuie mate). Daca esti bun la romana fa-te profesor (bani putini si munca putina) .Eu dau la automatica, dar urasc romana.
Din cate spui tu aici eu te vad la Litere si Limbi Straine. Iti poti alege sa studiezi in paralel cu Limba si Literatura Romana, o alta Limba si Literatura straina... ar fi super tare japoneza, chineza, araba, greaca, rusa... adica, limbi mai putin cunoscute. - acesta este puntul meu de vedere, eu fiind studenta la o asemenea facultate :d
Iti place biologia sau geografia? Sau limbile straine. Uite, verisoara mea a luat cursuri de romana-germana si lucreaza in Bucuresti la o companie si e platita cu 3000 de lei pe luna + preme.O prietena a mamei mele are o fata care este angajata la o campanie foarte cool pentru ca stia fffffffffoarte bine franceza.Incearca sa inveti o germana sau alceva.Sau incearca dreptul. Poti sa devii foarte bogat, dar ai nevoie de pile si bani pentru a obtine un loc bun, sau daca nu ai pile si bani iti trebuie destul de mult timp pentru a deveni cunoscut. Poti incerca sa devii politician.E foarte bine platit.
Geogra o urasv de cand ma stiu si nici mie nu imi place bucurestiul absolut deloc. m-am gandit la drept si la limbi. stiu engl excelent as putea zice, si scris si vb, franceza f bine, am facut germ putin tp dar m-am lasat. nu stiu sunt in ceata complet. ca sa nu mai zic ca as prefera in iasi facultatea
Tinand cont ca iti place romana inseamna ca iti place sa citesti, deci ai un vocabulat dezvoltat... poti da la o facultate din buzuresti. FACULTATEA DE JURNALISM SI PRESA SCRISA... depnde eu acolo o sa dau.:*:**: sper sa te ajute sfatul meu cu ceva
! mult succes!