"eu cunosc italiana, spaniola, engleza și turca"
in cazul ăsta, mai bine faci altceva decăt filologie
Cred ca n-ai idee cate domenii si usi iti deschid sa stii niste limbi straine, si nu ma refer aici la traduceri si profesori, dar e ok, ramai in cerculetul tau limitat ca simt ca mi-as pierde timpul explicandu-ti si exemplificandu-ti.
Ma las si sa fiu "vocea ratiunii" cand vad ca n-am cu cine discuta, as fi purtat o discutie cu tine dar din moment ce esti o frustrata care s-a atacat din asa ceva, prefer sa te evit si sa-ti zic sa-ti rezolvi frustrarile astea pana nu devi ocolita societatii
Poti alege a 3-a limba ca optional, din cate stiu. Nu poti sa le inveti pe toate, trebuie sa-ti alegi 2-3 limbi si sa le inveti ca lumea, n-are rost sa stii 3 cuvinte din 15 limbi. Mai ales daca inveti limbi precum chineza... care e foarte grea.
Italiana, spaniola, engleza nu ti-as recomanda.
Uita-te pe site-ul Universitatii, ar trebui sa ai o lista cu programe de licenta
"n-am cu cine discuta, as fi purtat o discutie cu tine dar din moment ce esti o frustrata"
ooo, pe lângă vocea tupilaltă a rațiunii altuia (desigur) văd că mai ești și psihologul de serviciul al site-ului. Ce onoare! Dar cine-ți dă dreptul să faci tu aprecieri? Tastatura după care te ascunzi?
te-am mai intrebat: și in care limbă se specializează intrebătoarea dintr-a 11 a ce știe deja patru limbi? Iți spun eu dacă bibilica ta nu funcționează: in nici una.
Da' mai lasă-mă in pace femeie - nu ai cu cine conversa, nu te bagă in seamă nimeni pe acasa?
"du-te si invata cat fac 2+2 ca ala ti-e nivelul" adică ai absolvit grădinița si te dai mare?