| ANDREEA5FARG a întrebat:

Mă simt foarte rău în ultima perioadă din cauza unei greșeli din trecut care mă apasă. Am avut încredere într-un băiat, crezând că mă iubește, și i-am trimis poze intime, fără să știu inițial că era căsătorit,anul trecut. Acum mă simt vinovată și confuză, mai ales pentru că, atunci când interacționez cu alți băieți, mă prezint ca fiind o persoană diferită – așa cum eram înainte să fac această greșeală. Însă, când mă gândesc la trecut, mă copleșesc rușinea și regretul.
Vreau să știu cum să mă împac cu mine însămi. Credeți că pocăința, implicarea în voluntariat sau alte fapte bune m-ar ajuta să găsesc liniștea sufletească? Mi-aș dori să devin o persoană mai bună și să nu mă mai simt atât de împovărată de ceea ce a fost,Unele fete se postează in bikini dar tot au iubit, nu este la fel de rau?

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca ti-ai trimis poze /filmari intime la un necunoscut, atunci tr poti astepta sa fii ulterior santajata, poate chiar in momente delicate.

| Violleta2022 a răspuns:

Este foarte raus a trimiti poze indecente oricui, si totodata ilegal, fiind doar o chestie d etimp pana ajung vandute pe internet.
Nu stiu ce educatie ai primit tu de la parinti dar asa ceva NU s eafce niciodata, indiferent cata incredere ai avea in oricine.
Mai lasa exemplele cu ce fac altele, ca nu-s nici alea destepte daca pun asa ceva online.
Ai facut-o acum ia-ti responsabilitatea faptelor tale, spune-le parintilor si cautai-l pe ala de i-ai trimis pozele, ca sa va convingeti ca nu pune pozele pe internet, ca este chestie de timp pana ajunge sa o vada tot orasul si familia ta.

| mihai69 a răspuns:

În primul rând, tu nu ai făcut nimic rău.
În al doilea, ca să poți să te „regăsești", ai mare nevoie de ajutorul unui psiholog.

| ANDREEA5FARG explică (pentru Violleta2022):

Anul trecut, l-am amenintat si eu la randul meu, normal ca il spun la familia lui.

| ANDREEA5FARG explică (pentru mihai69):

Este insurat si acum are o alta victimă, cine stie cate victime mai are.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu ar trebui să oferi poze intime cu tine nimănui.

| siriusblack98 a răspuns:

Esti cam mica de varsta, nu-i asa? Ca una matura nu trimitea nudes la necunoscuti. Trecutul e trecut, in viata mai mult pierdem decat castigam. Karma o sa-l loveasca si pe el stai linistita, cu totii platim nedreptatile si greselile facute intr-un fel sau altul. Iar ca sfat, nu mai trimite nudes cu tine nici macar sotului tau in viitor, ca nu stii cum si in ce fel ajung pozele alea odata si odata pe mana altcuiva rau intentionat.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

"Unele fete se posteaza in bikini dar tot au iubit" uite, asta e problema.Nu esti impacata cu tine, si incerci sa iti compari viata si trecutul tau cu al altora.Fa ceva care crezi ca iti va spune tie ca nu mai esti persoana care a facut acel lucru, esti o varianta mai buna a ta.Totusi, greseala asta te va urmarii toata viata