Nu munci la turci dai rasa lor am muncit ani la rând știu ce spun sunt zdrențe infecte
Ai bac fratele meu ai diplome du-te fa frumos fa o Diploma de bucătar și băgate la un restaurant frumos du-te lucrează ori unde vrei ai posibilitate ești baiata deștept ai bacul diplome ai atâtea uși deschise nu te bagă la munca de turci infecți aia nu-s oameni băgată la Automecanica la restaurate gastronomie chelnerul aia atâtea tu te limitezi singur la un loc
Daca consideri ca iti prezinta ceva mai bun in oferta aceasta fata de unde lucrezi in prezent, da, merita sa te muti acolo.
Ai foarte multe diplome?
Daca tie ti se pare ca salarul de la drumuri si poduri este doar decent, ma intreb cat de jos este postul si in ce esti specializat cu toate diplomele alea.
Turcul, la noi in tara vrea sa-i inveti limba?
Drumuri si poduri?!?
wow, nu am auzit de job-ul asta, decat la misto, lucrezi la poduri si daca esti concediat ajungi pe drumuri
Știi cum se zice, dacă simți că cineva are dreptate, faci cum zice el, nu e cazul și la tine, după răspunsurile pe care mi le-ai dat mi -ai arătat că ești doar un frustrat. Și apropo, deja m-am angajat aici și am un salariu dublu față de cel pe care îl aveam. "Pretenții aberante", pun pariu că așa li s-a zis și celor care au reușit în viață înainte să o facă. Nu ești cineva pe care ar trebui să îl iau în seama, după răspunsurile pe care mi le ai dat.
O să-ți spun de ce nu cred că ai dreptate. Oamenii fac o facultate, se duc la o anumită școală, exact cum ziceai tu, pentru a câștiga mai mulți bani în viitor, nu? Ei bine, aici unde sunt acum m-am băgat direct pe mașinării, ca să nu fiu nevoit să muncesc la mână și astfel am primit un salariu pe care nu l-a primit nimeni la început, așa mi s-a zis de la ceilalți angajați. Am primit salariul ăsta pentru că am zis că mă bag pe toate mașinăriile de aici. Dacă învăț tot ce am de făcut aici, o să am oportunitatea să plec în afară pe un salariul de 2300 de euro, deci ce crezi, mai ești la fel de sigur că o să-mi rod unghiile? Știu că nu e o meserie foarte respectată, dar se fac bani frumușei.