| bestfully a întrebat:

Nu stiu ce sa fac. Urmez cursuri de asistenta medicala, dar nu imi place deloc aceasta meserie. Sunt la inceput, si ma gandeam ca ma pot acomoda. Dar e din ce in ce mai rau. Nu ma vad in spital, lucrand in ture, la patul bolnavului. Daca renunt aici, ma duc la Litere. Nu am alta solutie, din pacate. Si problema e ca nu imi place nici profesoara sa fiu. Din cauza elevilor. Generatiile care vin sunt din ce in ce mai rele. De asta nu stiu ce sa fac. Si cine zice ca e usor sa fii asistenta nu stie ce vorbeste. Acum am intrat in paine, ca sa zic asa, si am aflat lucuri foarte neplacute. Programul e foarte strict, la servici alergi mereu, nu ai timp sa iei o pauza, pe cand la profesori e opusul. Dezavantajul -banii putini.
Vreau sa va mai intreb- la cati dintre voi v-ar place sa lucrati in spital, in acel mediu, in ture, de sarbatori etc? Si va rog sa fiti sinceri. E foarte usor sa vorbesti, sa zici ca nu e greu.

6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Eu sunt asistenta medicala, lucrez intr-un spital judetean, pe sectia de ginecologie. Este greu sa lucrezi cu omul bolnav, este greu sa lucrezi in ture( tocmai intru de noapte), sa n-ai sarbatori( voi lucra de revelion si in 1 ianuarie). Daca nu-ti place aceasta meserie, renunta la ea, fara sa fii dedicat ei va fi un calvar, am colege care sunt vesnic nemultumite si ca atare asa se si poarta cu bolnavele. E pacat, in viata trebuie sa faci ce iti place.

| Aiicha a răspuns:

Daca stii o limba straina du-te peste hotare, acolo sunt alte conditii! Daca nu iti place asistenta incerca alta specializare...

| alabala_4392 a răspuns:

Este greu. Poti sa faci asta doar daca iti place meseria, daca nu, este un adevarat chin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey imi spui si mie unde urmezi cursurile de asistenta te roog daca vrei ma poti contacta la id'ul "chocholatecandy" mersiiipuuup

| alinutza92r a răspuns:

Sincera sa fiu stiu cat de greu este, sora mea este asisitenta, nici ei nu i-a placut dar s-a acomodat, sa stii ca o sa te acomodezi, pe deasupra primesti si spaga, dac lucrezi in spital ai spaga mai mare decat la policlinica, crede-ma ca e o meserie serioasa si frumoasa, multa bafta!

| ionion316_8845 a răspuns:

Mie de exemplu mi-ar placea sa fiu medic de familie, consider a fi o profesie usoara. cit despre elevi rai, acolo unde invat eu profii nu le trag atentia, spunindu-le ca daca strica lectiile nu vor primi nota trecatoare. unde invat eu un prof are in jur de 4000 lei lunar.