Eu sunt asistenta medicala, lucrez intr-un spital judetean, pe sectia de ginecologie. Este greu sa lucrezi cu omul bolnav, este greu sa lucrezi in ture( tocmai intru de noapte), sa n-ai sarbatori( voi lucra de revelion si in 1 ianuarie). Daca nu-ti place aceasta meserie, renunta la ea, fara sa fii dedicat ei va fi un calvar, am colege care sunt vesnic nemultumite si ca atare asa se si poarta cu bolnavele. E pacat, in viata trebuie sa faci ce iti place.
Daca stii o limba straina du-te peste hotare, acolo sunt alte conditii! Daca nu iti place asistenta incerca alta specializare...
Este greu. Poti sa faci asta doar daca iti place meseria, daca nu, este un adevarat chin.
Sincera sa fiu stiu cat de greu este, sora mea este asisitenta, nici ei nu i-a placut dar s-a acomodat, sa stii ca o sa te acomodezi, pe deasupra primesti si spaga, dac lucrezi in spital ai spaga mai mare decat la policlinica, crede-ma ca e o meserie serioasa si frumoasa, multa bafta!
Mie de exemplu mi-ar placea sa fiu medic de familie, consider a fi o profesie usoara. cit despre elevi rai, acolo unde invat eu profii nu le trag atentia, spunindu-le ca daca strica lectiile nu vor primi nota trecatoare. unde invat eu un prof are in jur de 4000 lei lunar.