Hmm. consulta un profesor de canto. Stiu ca avea un site Crina Mardare (sper ca i-am spus numele corect), era acea femeie care ii pregatea pe cei de la Megastar de la Prima TV. Ai putea merge la un alt profesor de canto, sa iti spuna ce fel de voce ai, timbrul vocal etc. Succes! Sper ca o sa ajungi mare si nu o sa ne uiti pe noi cei de pe TPU.ro
Poti urma cursurile Scolii populare de arta, sectia canto muzica usoara.
Succes!
Am 14 anishori:X
nu o sa va uit:X
asta e visul meu ink de la 5 ani... sper sa ajung undeva.
Daca esti talentata, nu trebuie sa devii cantareata. Esti deja, numai trebuie sa gasesti o modalitate de afirmare.
Inainte sa-ti raspund la intrebare iti voi pune eu una...cine ti-a zis asa ceva...nu e nici pe departe adevarat ca daca te duci la o scoala de muzica devii cantareata de muzica populara...nu e adevarat...eu sunt la o scoala de muzica.de fapt un liceu de muzica...enescu.si iti pot garanta ca nu voi ajunge cantareata de muzica populara...deci cu incredere poti merge sa te inscrii la o scoala de muzica ...sigur ca v-a trebui sa faci un instrument(de fapt doua)iar din clasa a 9a vei incepe canto...si poti renuntza la instrumente daca nu iti place... iar apoi vei putea participa la concursuri(asta daca intredevar muncesti un pic)si vei primi o groaza de recomandari.si cu putin noroc vei devenii ceva mult mai bun decat andreea balan...trust me! succes...si daca mai ai nevoie sa sfaturi in materie de muzica... da-mi un mesaj...
De fapt nu e asa de usor s-ar putea s-o dai in bara si sa iti para rau si totusi pana acolo e un drum lung. Daca incerci sa margi la o scoala de arta nu prea e bine daca dai gres. Sa zicem ca nu ai succes, ce faci? Mai bine mergi in timpul liber la cursuri de canto
Si eu vreau din tot slufetul. am voce, am curaj, am si niste lectii de pian luate, am flexibilitate in fata publicului. ce mai ramane de facut?! sfatul meu ar fi sa-ti cumperi o camera de filmat din aceea mica si sa incerci sa te filmezi cantand diferite melodii de ale idolilor tai, sa le pui pe net clipurile si poate cineva te va remarca. asa imi doresc si eu sa fac. asata e exemplul lui JUSTIN BIEBER (idolulu meu ) sau incerca la un liceu de muzica si daca ai noroc totul vine de la sine. mult succes si poate. cine stie. ne vom intalni pe scena cantand in fata miilor de oameni bye bye
Eu iti urez succes si sa devi cea mai mare cantareata pana si eu imi doresc asta dar n-am o voce buna
Consulta o scoala pe care sa o cunoti (a) din privire (b) din vorbe iar cel mai importa nt (C) sa vezi exzact cum e in ea
iti urez mult succes sa poti casi o scoala si sa iti poti inplini visul asta vreau si eu tot de la ani astea vreau sa ai succes si sa reusesti sper din toata inima sa reusesti
cu mult drag si cu succes sas loredana maria
Uite eu am muuuuuuuuulte sanse sa devin cantareata si aproape am reusit daca chiar asta iti doresti si nimic altceva atunci conacteazama la adresa asta de id:crazypunkgeanina si in plus am cunoscut-o pe adevarata miley si selena pe facebook deoarece selena mi-a trimis poza ei si avea un bilet in mana pe care scria
:hi im the real selena of faebook id lor este:seleni_gom23@yahoo.com si a lui miley este:mileezhope@hotmail.com vorbeste cu ele o sa te ajute incearca si daca te convingi ca sunt ele te rog plszzzz contacteazama la id meu de mai sus P. S. geanina
Sincer nu stiu ce sa iti spun si eu imi doresc acelasi lucru si mie mi-au spus multi oameni ca am o voce frumoasa.Am fost la cor la mine in scoala din clasa a 5 a.