Hmm. consulta un profesor de canto. Stiu ca avea un site Crina Mardare (sper ca i-am spus numele corect), era acea femeie care ii pregatea pe cei de la Megastar de la Prima TV. Ai putea merge la un alt profesor de canto, sa iti spuna ce fel de voce ai, timbrul vocal etc. Succes! Sper ca o sa ajungi mare si nu o sa ne uiti pe noi cei de pe TPU.ro
Am eu un raspuns pentru tine.Stii,unori Dumnezeu ne da ceva ce nu ne dorim intocmai, dar care ne-ar putea fi folositor in viata. Urmeaza-ti destinul.Hai sa-ti dau un exemplu, eu mi-am dorit dintotdeauna sa devin o cantareata precum Andreea Banica, Andreea Balan, Andra atc, si nu ma pricem deloc sa cant acest gen de muzica, dar, am un mare talent catre muzica indiana, toti imi spun asta. E un lucru frumos. Oricum... s-ar putea ca pe viitor sa prinzi drag de muzica populara si totusi, cine stie, sa ajungi ceva in viata asta de 2 bani ca altfel nu o pot numi.Eu ma numesc Georgiana, am 10 ani si sunt din Iasi. Uite id-ul meu:girl_emo_blood_black.Adauga-l in lista ta ca sa mai putem compunica.
Am avut si eu aceasta intrebare...cred ca pentru inceput ar trebuie sa inregistrezi citeve cintece de ale de care vrei sa interpretezi si ai puteao arata la mai multi produseri. daca cu adevarat ai glasul potriveit ar merita
asta e primul pas crede-ma eu nu pot sa spun cine eu sunt da tu ma cunosti
Mda. si eu vr sa devin cantareata ca am tot ce imi trebuie dar nu stiu unde sa merg sa vada aia daca cand bine... sau vocea mea la ce gen de muzica se potriveste...
Nu stiu care de aici a spus ca iti trebuie 8 clase si facultate.nu ii adevarat.poti la orice varsta. daca vrei sa ai succes poti mai intai incepe sa joci intr-un film sau serial. daca vei fi un personaj indragit din acel film sau serial totul va fi simplu de acolo.dar daca vrei doar sa canti va trebui sa dai tot ce ai mai bun si pentru inceput cu o mel f buna.
Pai nu este chiar o rusine sa faci 2 ani de canto popular chiar daca nu iti place sa stii ca te ajuta foarte mult eu fac asta de 2 ani chiar daca nu imi prea place dar anul acesta ma duc si la muzica usoara si sa stii ca o sa ma ajute foarte mult cei 2 ani de canto popular deci nu esti singura succes
Cunosc o casa de discuri din Germania care si-a descis recent un birou in Bucuresti.Se numeste NB Germany.
Daca vrei sa devi cantareata poti sa le trimiti un demo si cateva poze, deoarece ei sunt in cautarea unor fete in varsta de 18-24 ani care vor sa devina cantarete.Asa ca incearca sa-ti faci curaj si trimite-le un e-mail.Nu ai nimic de pierdut.
jobs@numberonerecords.de
Eu as mai putea sa devin cantaret de muzica populara an 19 ani cant la vioara si am o voce faina. mai ales pe doine
De ce sa fie imposibil Irina Maria Birou cum a ajuns?
Buna! Vreau să te întreb ceva.Eu mereu mi am dorit sa devin cîntăreață, dar mama imi spune ca trebuie multi bani ca să ajung acolo sus. Dacă am voce si sunt talentată mai este nevoie să fac cursuri de canto? Adica pot sa merg la concursuri și fără un manager? Te rog dacă stii spune mi.Eu vreau să cânt pe scena si sa am propriile piese...