| AndreutZa_8813 a întrebat:

O intrebare cam absurda...cum sa fac sa devin cantareata? mi-a spus cineva ca daca m-as duce la o scoala de muzica, a-si iesi cantareata de muzica populara, ceea ce nu imi doresc, vreau ceva in gen :Andreea Balan, Andreea Banica etc.imi doresc asta de mica. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| MisterKat a răspuns:

Hmm. consulta un profesor de canto. Stiu ca avea un site Crina Mardare (sper ca i-am spus numele corect), era acea femeie care ii pregatea pe cei de la Megastar de la Prima TV. Ai putea merge la un alt profesor de canto, sa iti spuna ce fel de voce ai, timbrul vocal etc. Succes! Sper ca o sa ajungi mare si nu o sa ne uiti pe noi cei de pe TPU.ro happy

40 răspunsuri:
| Fantasy a răspuns:

Nu stiu care de aici a spus ca iti trebuie 8 clase si facultate.nu ii adevarat.poti la orice varsta. daca vrei sa ai succes poti mai intai incepe sa joci intr-un film sau serial. daca vei fi un personaj indragit din acel film sau serial totul va fi simplu de acolo.dar daca vrei doar sa canti va trebui sa dai tot ce ai mai bun si pentru inceput cu o mel f buna.

| AndreutZa_8813 explică:

Am 14 anishori:X

nu o sa va uit:X

asta e visul meu ink de la 5 ani... sper sa ajung undeva.

| ruxinicolle a răspuns:

Pai nu este chiar o rusine sa faci 2 ani de canto popular chiar daca nu iti place sa stii ca te ajuta foarte mult eu fac asta de 2 ani chiar daca nu imi prea place dar anul acesta ma duc si la muzica usoara si sa stii ca o sa ma ajute foarte mult cei 2 ani de canto popular deci nu esti singura succes

| marinapoalelugi a răspuns:

Sincer nu stiu ce sa iti spun si eu imi doresc acelasi lucru si mie mi-au spus multi oameni ca am o voce frumoasa.Am fost la cor la mine in scoala din clasa a 5 a.

| Andrutza_1948 a răspuns:

De fapt nu e asa de usor s-ar putea s-o dai in bara si sa iti para rau si totusi pana acolo e un drum lung. Daca incerci sa margi la o scoala de arta nu prea e bine daca dai gres. Sa zicem ca nu ai succes, ce faci? Mai bine mergi in timpul liber la cursuri de canto happy

| 26538473 a răspuns:

Eu la fel visez la asa ceva de mult de mica poate imi dati si mie un sfat>?

| Merintoni_Valentin_1997 a răspuns:

Eu as mai putea sa devin cantaret de muzica populara an 19 ani cant la vioara si am o voce faina. mai ales pe doine

| Lavinia_Georgiana_1993 a răspuns:

Cunosc o casa de discuri din Germania care si-a descis recent un birou in Bucuresti.Se numeste NB Germany.
Daca vrei sa devi cantareata poti sa le trimiti un demo si cateva poze, deoarece ei sunt in cautarea unor fete in varsta de 18-24 ani care vor sa devina cantarete.Asa ca incearca sa-ti faci curaj si trimite-le un e-mail.Nu ai nimic de pierdut.
jobs@numberonerecords.de

| XxteodoraxXiftimia2000 a răspuns:

Eu iti urez succes si sa devi cea mai mare cantareata pana si eu imi doresc asta dar n-am o voce buna