Am doua probleme tampite cu intrebarea ta:
2. este foarte EVIDENT ca DEPINDE ce facultate ai facut, daca ai o meserie care se cauta, sau nu, noi nu avem cum sa ghicim asta
1. de ce balarii ai vrea sa vii in rrrrromInica din Anglia?!?
aici in rrrromInica NU avem:
- politie... fata rapita, violata, sechestrata suna la 112 si i se spune sa inchida ca JIGODIA DE MUILITIAN are alte urgente iar apoi fata este omorata si corpul e ars
- sistem medical... te duci la spital pentru o, operatie de rutina la genunchi SI MORI, de la o bacterie intraspitaliceasca
- politicieni de rahat care vor NUMAI sa fure, PSD sunt incredibil de jigodii, PNL in frunte cu, Crin Antonescu au plecat de la votul legilor pe care EI LE-AU PROPUS, pentru ca nustiuce alianta de rahat s-a dizolvat (deci ii doare in cot de Romania, doar de puterea lor ii doare)
etc.
DE CE AI VREA SA VI IN RRRRROMiNICA?!?
Buna. Depinde ce studiezi si ce baza aplicaibla ai. Ia in considerare brexitul, daca diploma este "recunoscuta" aici, situatia economica a Romaniei si nu numai si de ce nu ai vrea un job acolo?
Eu momentan sunt de 3 ani aici
Dar ma gandesc ca nu o sa stau toata viata aici odata trebuie sa ma intorc acasa definit
App studiez business and management
Stai unde te simti bine! Cum e vorba aia, "home is where your heart belongs". Sunt sigura ca o sa gasesti joburi sau poate poti sa iti deschizi un business? Evident acum e mai complicat, dar lucrurile o sa se imbunatatesca!
Si in acelasi timp beneficiez si de student finance de la stat
I can see that you speak English
That s good? i just sent you PM?
Cu atat mai bine daca te ajuta si statul, o sa fii pregatit! Da, anul acesta m-am intors si eu din UK, am locuit 5 ani acolo, posibil sa ma reintorc. Succes oricum! Thanks for the PM!
Dar nu mi-ai raspuns la pm
inca astept?
anonim_4396 întreabă:
??mariposa?? întreabă:
anonim_4396 întreabă: