| Tyoh a întrebat:

Pai, bine se pare ca nu`mi va merge cu ce vreau eu inca. Din clasa a8a deci merg la liceul de Arte la arhitectura. Dar pana atunci termin cursul de chitara, si apoi poate voi face ceva cursuri de canto sa`mi formez vocea. Dar termin la Arte. apoi facultatea, si cine stie.probabil cu noroc imi fac o trupa si`o sa`mi mearga bine + ca arhitectii castiga foarte bine. Ce spune`ti.de mica.de pe la 5/6 ani.parintii mi-au spus ca voi devenii arhitecta.si asa va fi. Crede`ti c`am facut ce trebuia ca am renuntat la visul meu cu muzica si cantatul?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Boo a răspuns:

Pai depinde...in viata faci ce`ti place si nu ce vor altii. daca iti place asa de mult sa canti nu trebuie sa te lasi...sau daca poti. faci ambele lucruri.intotdeauna merita sa lupti pentru a obtine ce`ti dorestihappydepinde si de ce`ti place si ce te face fericita

| publicname a răspuns:

E foarte greu sa faci si arhitectura si altceva pe langa o sa realizezi prin cls a 11. a exact ce vrei sa faci si ce iti place pana atunci

| alecsandor a răspuns:

Buna. Nu trebuie sa renunti la visele tale pentru nimic in lume, ci trebuie sa iti faci parintii sa inteleaga ca slujba pe care o vei alege trebuie sa iti si placa, pana la urma la job iti petreci cel mai mult timp din viata happy Nu e rau ca vor sa ramai in domeniul artei (si solista trupei Abis, de exemplu, e arhitect si muzician in acelasi timp), dar nu lasa considerentele materiale sa te abata de la drumul tau.Succes.

| ldelia09 a răspuns:

Uite eu de exemplu, din clasa 1 am fost intr-un liceu de arte, la muzica pana in clasa a 6-a.Eu vroiam ca la liceu sa merg pe arhitectura si in continuare tot pe o facultate de arhitectura, dar tinand cont ca sunt foarte multi care "se bat" pe locurile de arhitectura. am consideerat ca e bine ca inca 2 ani sa fac desen.
:Si uite ca am intrat cu bine, la arhitecurabig grin