Imi pare foarte rau de tine
esti intr-o situatie foarte nasoala
povestea ta ma emotionat foarte mult
iti doresc tot binele si succes
sper ca magia craciunului sa te ajute sa uiti de toate relele si sa treci mai departe :*
Solutia nu e moartea nu trebuia sa imprumuti bani cum am spus moartea nu e o solutie dar in cazu tau e o solutie cauta cel mai inalt bloc sari si gata roaga-te faci o cruce si sari
Eliminand supozitia mentionata in raspunsul dat lui valentin, vreau sa iti spun concluzia mea trasa in urma trecerii peste foarte multe probleme, depresii si alte ganduri negre: "Orice problema are rezolvarea ei". Tot ce trebuie sa faci e sa te aduni putin sa incerci sa stai putin de vorba cu tine insuti si sa cauti rezolvarea pana o gasesti, pentru ca ea exista. Scoate din caulcul varianta sinuciderii, nici un necaz, problema, belea nu poate fi atat de crancena incat sa merite sinuciderea. Fa tot posibilul sa imprumuti de undeva toti banii datorati, sa te achiti, si sa te bucuri ca ai inteles ca nu mai trebuie sa mai apelezi vreodata la camatari. Pe prietenul tau nu ti-l poti aduce inapoi, asta e limpede, dar pentru tine ca om mai sunt multe lucruri de facut. Mai bine imprumuti din banca 300 de euro decat de la camatari. Cauta pe cineva din rudele tale mai indepartate si incearca sa-i convingi sa te ajute sa faci rost de bani. Rezolva problema si mergi mai departe in viata, reiati un serviciu, recapatati linistea si mergi mai departe in viata. In paralel incearca sa recastigi "cunostintele". Sunt de acord cu tine, prieteni ai unul, doi, daca ai trei prieteni poti sa te numesti unul din cei mai fericiti oameni. Toata energia de care ai nevoie sa iesi din problemele astea o vei gasi doar la tine, nu te astepta la nimic de la cei din jur. Ai sa treci si peste asta, ai sa vezi, asa ne maturizam toti! Doamne ajuta!
Doamne am scris 21 decembrie dar eram in 20 nu mai stiu de mine. nici macar in ce data suntem! Stiu e foarte usor sa vezi de pe langa. singur lucru care ma poate ajuta pe mine sunt banii... nu m-am imprumutat de idiot m-am imprumutat pentru un prieten bun care a murit!
In locul tau ca sa am bani, ce manca si sa platesc ce mai am de platit, mi-as vinde calculatorul si televizorul.
PatriiX meriti fundita esti umana! pentru restul JALNIC! Ar trebuie sa iti fie rusine tie pufuleteXXrahat de felul in care vb VALENTIN... as vrea sa iti zic 3 cuvinte dar o sa iti scriu 5 prietenul meu se numea valentin.
Daca tu ai postat intrebarea asta doar ca sa gasesti pe cineva care sa-ti planga de mila ar trebui sa o reformulezi si sa fi mai explicit, dar sa stii ca asta nu-ti va rezolva problema. Daca vrei sa iesi din asta trebuie sa faci ceva concret, daca iti plangi de mila nu se schimba nimic, doar trece timpul si se apropie Craciunul.
Cu toate ca m-ai incadrat si pe mine la cateria "jalnic" in timp ce eu azi m-am tot gandit la cazul tau si in seara asta in loc sa ma bucur de berea ce o beam impreuna cu niste amici/cunostinte sau cum vrei sa le spui, eu ma gandeam la tine, la problema ta si abia asteptam sa ajung acasa sa-ti spun sa asculti melodia pentru care iti voi lasa un link in ideea de a-ti da putere sa mergi mai departe si sa fi tare.
Inca odata iti spun, daca cele mentinate de tine nu sunt exagerate sau pur si simplu o intrebare care sa-ti aduca puncte, atunci e cazul sa schimbi tactica de abordare a problemei. Pana una alta incearca sa te linistesti ascultand melodia asta, apoi vei gasi tu o modalitate de a iesi din impas. Numai bine!
http://www.youtube.com/watch?v=VlJD1x5cBhM
Dan imi cer mii de scuze ai inteles gresit. nu a fost cu intentie de fapt m am expirmat gresit. Imi pare rau, ma bucur ca te intereseaza ceea ce scriu eu aici. inca nu am ascultat melodia o sa ii dau play in urmatoarele minute!
Iti multumesc pentru melodie Nu am gasit inca rezolvarrea cineva care mi a promis ca imi da 200 euro m a sunat acum 2 ore sa imi zica nu ma mai poate ajuta! Oare sfarsitul nu e aici?