Daca nu te regăsești si crezi ca trebuie sa te retragi...
Alegerea este doar a ta.
Tu faci detașare în vederea mutării! După 6 luni, poți lua încă 6 luni și tot asa! Problema este ca amândoi cmd sa fie de acord. logic, cmd tău pierde un om la faza cu detașarea pentru ca tu o sa activezi în alta zona și o sa fii plătit tot de unitatea din care faci parte, nu din cea pe care ai ales o ca detașarea! eu zic ca, dacă știi sa pui problema în fata celor 2 cmd, poți pleca lejer în detașarea! Succes! Pt mai multe info, ai S1 la tine acolo.de curiozitate, la ce UM ești?
S1 este unul dintre regulamente?, totuși as prefera sa nu spun indicativul unității pana nu reușesc sa plec, ideea este ca ma gândesc totuși sa mi dau demisia dacă nu reușesc un transfer sau o detașare, totuși sper sa rezolv ceva mai întâi la unitatea unde vreau sa plec
S1 este unul dintre regulamente?, totuși as prefera sa nu spun indicativul unității pana nu reușesc sa plec, ideea este ca ma gândesc totuși sa mi dau demisia dacă nu reușesc un transfer sau o detașare, totuși sper sa rezolv ceva mai întâi la unitatea unde vreau sa ple