| Aista a întrebat:

Pot spune ca sunt intr-o situație delicata, lucrez de 3 luni in armata, la o unitate situata la 350 km de casa nereușind sa ocup un loc la o unitate mai aproape de casa, acum nici nu stiu daca sa incerc sa ma transfer sau sa imi dau demisia, in situația in care nu vad un viitor in aceasta profesie, ceva sfaturi?

14 răspunsuri:
| ioana748 a răspuns:

Daca nu te regăsești si crezi ca trebuie sa te retragi...
Alegerea este doar a ta.

| Aista explică (pentru ioana748):

Într-o oarecare măsură sunt motivat sa ma retrag, în alta privința familia ma încurajează sa rămân si ajung sa devin indecis

| DeMicUnCălător a răspuns:

Ascultăți vocea interioară. Nu vocea familiei

| ioana748 a răspuns (pentru Aista):

Normal ca familia te îndeamnă sa ramai, pentru ca sunt niste avantaje si posibil in timp sa inaintezi in cariera.
Daca esti indecis poate trebuie sa te mai gandesti, sa nu iei o hotarare pripita ca apoi sa regreti.
Toate cele bune,

| Cipi1212 a răspuns:

E departe dar ai un loc sigur de muncă.

| Aista explică (pentru Cipi1212):

La 19 ani nu cred ca locul de munca sigur e singurul criteriu după care sa te orientezi

| Ciprian09 a răspuns:

Incearca detasarea, posibil sa rezolvi asa!

| Aista explică (pentru Ciprian09):

Ma gândesc la transfer, dar am auzit și de detașare, însă oricare ar fi varianta sper sa reușesc

| Ciprian09 a răspuns (pentru Aista):

Transferul este mai greu, încearcă detașarea, mergi la amândoi cmd, iar dacă își dau acordul, te poți detasa rapid

Pai și crezi ca ar accepta comandantul meu detașarea în loc de transfer, adică din ce am auzit după ce se termina acea perioada a detașării poți cere sa ramai permanent la unitate

| Ciprian09 a răspuns (pentru Aista):

Tu faci detașare în vederea mutării! După 6 luni, poți lua încă 6 luni și tot asa! Problema este ca amândoi cmd sa fie de acord. logic, cmd tău pierde un om la faza cu detașarea pentru ca tu o sa activezi în alta zona și o sa fii plătit tot de unitatea din care faci parte, nu din cea pe care ai ales o ca detașarea! eu zic ca, dacă știi sa pui problema în fata celor 2 cmd, poți pleca lejer în detașarea! Succes! Pt mai multe info, ai S1 la tine acolo.de curiozitate, la ce UM ești?

S1 este unul dintre regulamente?, totuși as prefera sa nu spun indicativul unității pana nu reușesc sa plec, ideea este ca ma gândesc totuși sa mi dau demisia dacă nu reușesc un transfer sau o detașare, totuși sper sa rezolv ceva mai întâi la unitatea unde vreau sa plec

S1 este unul dintre regulamente?, totuși as prefera sa nu spun indicativul unității pana nu reușesc sa plec, ideea este ca ma gândesc totuși sa mi dau demisia dacă nu reușesc un transfer sau o detașare, totuși sper sa rezolv ceva mai întâi la unitatea unde vreau sa ple

| Ciprian09 a răspuns (pentru Ciprian09):

Rg urile sunt regulamentele...S1 este biroul personal al unei unități militare..ma întreb câteodată ce va mai învață în pregătire...