Poti, nu are importanta profilul liceului absolvit, doar diploma de bacalaureat si sa reusesti la examenul de admitere/ concursul de dosare. Succes si numai bine!
La ASE s-a intrat anul asta pe dosar si stiu fete de la filologie care s-au inscris la ASE. Ideea e sa iti alegi un profil cu mai putina matematica gen Relatii internationale sau si mai bine mai ales daca sti o limba straina Administrarea afacerilor cu predare in limbi straine. Pe www.ase.ro gasesti planuri de invatamant (materiile ce urmeaza a fi studiate la fiecare facultate).
Da,dar am impresia ca trebuie pregatiri
si eu stiu o fata care era la filo si vroia pe medicina, iar masa fiind judecatoare a dat-o la pregatiri la profesorii aia universitari...
Poti intra oriunde daca media iti permite sau daca iei examenul de admitere cu o nota suficient de mare incat sa iti permita sa intrii.
Asadar DA.
Da, doar ca astia au scos examenul de admitere de la ASE, asa ca se intra cu dosarul care contine si nota de la bac.
Daca e sa dau la ASE, voi face pregatire la matematica din cls a 11a cand la profilul meu se va scoate matematica.