"acum 3 ore | Jassmina a răspuns:
Bineinteles ca poti, daca esti unul mediocru.
Din pacate, corporatiile mari nu angajeaza mediocrii, in special cand te duci la un interviu si te prezinti la 30 de ani ca junior... asta spune extrem de multe despre tine, ca ai fii incapabil sa ai un asemena job cu raspudnere."
GEEZAZ, cum poate cineva sa bata campii in HALUL ASTA
companiile angajeaza mediocrii si juniori IN DRACI, pentru ca:
1. disperare de cauza, mai multa cerere decat oferta, asa ca ajung la nivelul ca stau sa te scoleasca, decat sa nu aiba deloc
2. munca de jos (faci niste subrutine sa mearga... NU CREEZI ALGORITMI DE NIVEL INALT, e munca de chinez practic, dar trebuie facuta altfel nu va merge global), si stiu pe cineva care a invatat java NUMAI D'AIA (low level programator)
dar mai ales, ai 45 de ani si te-ai apucat de programare cu 6 luni in urma, daca VACILE de angajatori te judeca d'aia, atunci sa isi bage job-ul unde soarele nu patrunde si sa astepte dupa cai verzi pe pereti, pana dau de idealul, inexistent la care viseaza
si am vazut asta cu IT senior care nu a fost primit ca era prea inaintat in varsta si ei vroiau "personal tanar", am ras cu lacrimi cand am auzit asta, pentru ca un IT-st bun e destul de greu de gasit, iar la programatori e si mai crunta ideea, deci "managerul" era imbecil cu spume
Ceri un salariu mai mic, ca sa ai si responsabilitati mai putine.
Bineinteles ca poti, daca esti unul mediocru.
Din pacate, corporatiile mari nu angajeaza mediocrii, in special cand te duci la un interviu si te prezinti la 30 de ani ca junior... asta spune extrem de multe despre tine, ca ai fii incapabil sa ai un asemena job cu raspudnere.
De ce vrei asta? Daca n-ai ce face, da, poti sa omiti anumite lucruri din cv, doar ca nu inteleg de ce ai vrea asta.
Tocmai asta e ideea că se angajează la greu nu mai cer facultatea abia mai cer ceva cursuri, e cerere fenomenala și voiam să mă bag într-o corporație unde poți sta sa putrezești că un gândac, in sensul că e doar rutina nu că NU E MUNCA!
Din pacate, partea de munca depinde numai de TL/manager
daca tipul e bun, nu te lasa sa putrezesti
daca nu e, te fofilezi in draci
cum spuneam, sunt manageri si manageri
si apropoz de facultate, eu am bac, dar am reusit performanta sa mi se fure diploma in tren, ei bine m-am angajat cu adeverinta de 12 clase (ca sa imi dea salariu bun)
Da, de acord intru totul cu tine, daaaar...
1. Eu te angajez habarnist, te scolesc, dar AM ASTEPTARI DE LA TINE! Daca stagnezi, inseamna ca de fapt regresezi. Discutam de un domeniu dinamic, nu de sculptat maciuci.
2. Munca de jos nu prea mai exista, mai toti acum folosesc librarii/frameworks dedicate. Companiile care se respecta au oameni care le fac intern, alea mai vai de ele cumpara ce gasesc pe piata. De exemplu la o anume companie autohtona pe care nu o pot numi se foloseste un limbaj de scripting intern, creat de la zero de un meserias de acolo.
P.S. De acord cu tine la fazele cu recrutarea si cerintele imbecile gen tinar, team player, cacaturi. Ba, eu vin sa muncesc, nu sa ma *** cu colegele si sa ma iubeasca toata lumea. Bine, daca e cerinta si nu se poate altfel iar colegele sunt bune, le ***, dar nu te astepta sa ma tavalesc pe jos ca sa ma iubeasca toata lumea.
anonim_4396 întreabă: