Intrebare scrisa in graba si agitatie obiceiurile vechi revin, in astfel de situatii
Sa te frec si eu pentru prima oara dar iarta-mi exprimarea eu vreau un raspuns la intrebare daca se poate Ms frumos pentru observatie apooroopo
Buna! Nu stiu ce sa-ti zic, depinde foarte mult de pozitionarea lor. (daca ma intelegi, cat de vizibila este problema). Chiar nu vreau sa supar pe nimeni sau ceva, dar iti spun din experienta (nu chiar , dar si eu am avut un dinte ceva mai stramb si mi-am pus aparat dentar si ma simt mult mai bine in pielea mea). Consider ca dantura este cea mai importanta, dar de altfel inteleg si costurile (desi parintii mei le-au suportat pe ale mele). Foarte posibil de asemenea sa iei postul si pe parcurs sa ai grija de acest aspect. Incearca si vezi ce iese! Oricum inteligenta conteaza mult mai mult decat aspectul fizic. Bafta!
Credeam ca ti evidenta greselilor mele vedeai tu atunci Pai raspunsurile scurte nu ma ajuta sa termin de mestecat ceva ce ma apasa si la care caut rezolvare.Scuze ca te-am uitat 9octombrie Acum chiar nu te mai uit Nici nu stii cat m-am chinuit sa scriu cuvantul " apooroopo" sa nu mai zici ceva
Salut!
Ma cam indoiesc.Ca receptioner, chiar si la stele mai putine cred ca aspectul exterior primeaza.Musafirii intra mai intai in contact vizual cu tine.Si cum prima impresie conteaza, tu esti primul care reprezinta institutia. Posibil sa-si dea cu parerea ceva de genul :"Cum e turcul si pistolul" si sa se mute la concurenta.
Cr7adi întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
marius577 întreabă:
barosanu69 întreabă: