Trebuia sa te imbraci si sa te duci din nou la munca, iar sefa ta isi dadea seama cu siguranta ca vrei sa fii util/a si iti pasa. daca te duceai ii puteai dicta tu, ce scrisesei.probabil scrisul tau il intelegi nu? maine poti sa iti ceri iertare si sa o intrebi cum doreste sa procedezi de acum incolo... poti scrie intr-un fisier txt datele...si pe hartie.sa fii mai sigur/a. de acolo sigur va intelege succes
Stai linistita. e normal sa gresesti la inceput.
Ai incredere in tine si totul va fi bine.
Trust me!
Numai bine si multa bafta in continuare!
Heeeeeei...ea este o angajata ca oricare alta, la inceput de drum. Nu este o SCLAVA!
Da a zis cineva ca e sclava? la locul de munca sefu decide ce ai de facut...asta inseamna sa fii angajat.sa respecti anumite ordine de la sefi.sau tu daca esti angajata undeva esti sclava?
Nu! Nu sunt sclava! Si deci nu ma duc in afara programului la munca sa citesc ceva ce nu cred ca era chiar atat de indescifrabil si nici nu-mi cer milioane de scuze...cand nici nu prea este cazul.
Pai a spus ca este primul loc de munca si a 2 zi... dupa parerea mea primul loc de munca e cel mai important.si nu i-am zis sa isi ceara milioane de scuze, dar atunci cand creezi probleme sefului, care te plateste si intr-un fel sau altul depinzi de el.nu cred ca isi cade limba din gura daca spui asa ceva.si in plus nu ai tu de unde sa stii ce fel a scris datele respective.din moment ce a sunat sefa sa-l/sa o intrebe
Pai, nu poti face mai mult decat ai facut intr-o asa situatie. Ar trebui sa te comporti normal, dar cu mai multa modestie. Este in natura oamenilor sa faca cateva greseli si in natura celor inteligenti sa le tolereze...