anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Probabil ca tuturor vi s-a intamplat sa faceti anumite gafe/greseli la primul loc de munca.Astazi trebuia sa retin toate datele unor persoane si am uitat sa le cer si numarul de telefon, iar sefei i-a trebuit acele date chiar dupa ce eu am scapat de la munca si nu mi-a inteles scrisul; m-a sunat si m-a intrebat daca tin minte numele acelor persoane si m-am simtit prost pentru ca nu mi-am amintit.Sefa nu m-a certat dar m-am simtit prost ca i-am creat probleme.Maine trebuia sa predea actele. E primul meu loc de munca si deja a 2 a zi.Cum sa ma comport intr-o astfel de situatie?

7 răspunsuri:
| white_2190 a răspuns:

Trebuia sa te imbraci si sa te duci din nou la munca, iar sefa ta isi dadea seama cu siguranta ca vrei sa fii util/a si iti pasa. daca te duceai ii puteai dicta tu, ce scrisesei.probabil scrisul tau il intelegi nu?happy maine poti sa iti ceri iertare si sa o intrebi cum doreste sa procedezi de acum incolo... poti scrie intr-un fisier txt datele...si pe hartie.sa fii mai sigur/a.happy de acolo sigur va intelege succes

| AndraNicoleta a răspuns:

Stai linistita. e normal sa gresesti la inceput.
Ai incredere in tine si totul va fi bine.
Trust me!
Numai bine si multa bafta in continuare!

| AndraNicoleta a răspuns (pentru white_2190):

Heeeeeei...ea este o angajata ca oricare alta, la inceput de drum. Nu este o SCLAVA!

| white_2190 a răspuns:

Da a zis cineva ca e sclava? la locul de munca sefu decide ce ai de facut...asta inseamna sa fii angajat.sa respecti anumite ordine de la sefi.sau tu daca esti angajata undeva esti sclava?

| AndraNicoleta a răspuns (pentru white_2190):

Nu! Nu sunt sclava! Si deci nu ma duc in afara programului la munca sa citesc ceva ce nu cred ca era chiar atat de indescifrabil si nici nu-mi cer milioane de scuze...cand nici nu prea este cazul.

| white_2190 a răspuns:

Pai a spus ca este primul loc de munca si a 2 zi... dupa parerea mea primul loc de munca e cel mai important.si nu i-am zis sa isi ceara milioane de scuze, dar atunci cand creezi probleme sefului, care te plateste si intr-un fel sau altul depinzi de el.nu cred ca isi cade limba din gura daca spui asa ceva.si in plus nu ai tu de unde sa stii ce fel a scris datele respective.din moment ce a sunat sefa sa-l/sa o intrebe happy

| DrunkenRat a răspuns:

Pai, nu poti face mai mult decat ai facut intr-o asa situatie. Ar trebui sa te comporti normal, dar cu mai multa modestie. Este in natura oamenilor sa faca cateva greseli si in natura celor inteligenti sa le tolereze...