Nu inteleg intrebarea. Ideea e ca imi doresc din suflet macar sa nu mai fiu o povara, cu timpul poate o sa imi si placa viata si voi accepta in totalitate ce s-a intamplat, dar macar sa nu mai fac necazuri mi-ar placea.
Cred ca aicic, totul tine de atitudine.
Ar fi bine sa iti faci tu singura un plan pe etape. Eu as zice ca in primul rand trebuie sa iti asiguri o sursa de venit. Deci cauta un loc de munca, uita-te pe site-uri cu anunturi, incearca sa aplici la cat mai multe ca sa ai sanse cat mai mari sa gasesti ceva ok. Dupa ce o sa ai un venit o sa vezi daca te incadrezi sa te muti singur sau daca va trebui sa locuiesti impreuna cu cineva. Iar in legatura cu dezvoltarea emotionala pe care ti-o doresti, poti sa incepi sa citesti mai mult despre problemele pe care simti ca le ai. De exemplu daca esti colerica si vezi ca asta dauneaza relatiilor pe care le ai cu cei din jur, cauta punctual problema pe google si vezi ce gasesti. Oricum, primul pas e facut si ma bravo ca ai avut taria sa spui stop si sa vrei sa te dezvolti. Si inca o chestie e sa nu ai asteptari exagerate de la tine. Lucrurile se fac gradat si schimbarile nu apar peste noapte.
AmorcitoDeSuVida întreabă:
flobert întreabă:
fratiikaramazov întreabă:
anonim_4396 întreabă: