Nu fa greseala sa te transferi la liceu. La profesionala o sa iesi cu o meserie banoasa iar la liceu o sa-ti storci creierii sa inveti istorie si altele, care nu iti v-a aduce painea pe masa. Si eu sunt tot la profesionala si e mult mai bine.
De la profesionala iesi cu o meserie si, important, cu o "patalama" la mina ca esti specializat in ceva. Lucru cautat acum. Locul de munca este aproape asigurat. Poti continua cu liceul dupa terminarea profesionalei.
Mersi mult acum sunt din nou increzator in mine. pana acum imi parea rau ca nu am dat la liceu dar tu m-ai facut sa am din nou incredere in mine multumesc
Bună!
"Care sunt avantajele unei scoli profesionale?"
În afară de cei 200 lei/lună, NU ai nici un avantaj!
Tu trebuie să decizi dacă vei face faţă "pretenţiilor" de la liceu
Toate cele bune!
Ca o aluzie/clarificare la "părerile unor copilaşi" : Aş vrea să văd un angajator/o firmă care să vrea ( sau să dorească ) să angajeze un absolvent de şcoală profesională!
Din PĂCATE, nici cei cu liceu NU îşi găsesc servici; ca să nu mai amintesc că, în general, CONDIŢIA pusă este ca respectivii candidaţi să aibă Diplomă de BAC!
Apoi, chestia cu "o sa iesi cu o meserie banoasa" chiar mă face să RÂD
Meserie "bănoasă" vei avea după ce termini un liceu + promovezi BAC-ul + faci o Facultate + 1 Master!
Cine crezi tu ca o sa faca pe langa liceu facultate si masterat? )))) prea multi ani din viata irositi pe bancile scolii
Mda, fiecare cu părerea lui
Oricum, sunt destui care fac 1-2 facultăţi + master...