Nu este necesar sa ai peste 18 ani ca sa publici o carte, vei semna contractul impreuna cu un parinte. Problema este ca o editura sa o accepte spre publicare. Poti alege coperta, de comun acord cu editura. Daca nici o editura nu o accepta vei putea sa o publici pe cheltuiala ta si atunci tu vei stabili totul. In acest caz contractul se incheie cu o tipografie. Succes si numai bine!
Cleopatra Stratan a scos un album la 3 ani jumate! Asa ca poti scoate carti la ORICE varsta! Editura va asculta de sfaturile autorului, dar va face si recomandari!
Da,trebuie sa fii major.trebuie sa iei o editura de la o carte pe care o vrei u,intrii p net, suni, si ii spui ca vrei sa publici o carte.ei probabil vor face un contract cv.iar coperta e posibil sa te lase sa ti o faci u(modelul). sper ca te am ajutat. funda?
In primul rand, orice scriitor trebuie sa aiba cel putin 18 ani ca sasi publice cartea. Trebuie sa mergi la o editura, si sa le spui respectivilor ca ai intentia de a publica o carte. Acestia vor vedea practic ce ai scris, apoi vor decide daca cartea poate fi publicata sau nu. Coperta, poti spune editurii sa o faca, indrumati de catre sfaturile tale.
Nu conteaza ce varsta ai! Poti pune parintilor sa o publice ca ei sunt majori.E cam evident.Si eu am 10 ani.
denise_4825 întreabă: