Eu sincer nu itneleg de ce te stresezi. Dormi de la 8 dimineata pana la 4-5 dupa masa si esti mai mult decat fresh pentru tot restul zilei/noptii. Si eu lucrez noaptea (sunt scenarist, noaptea sunt mai productiv) si nu iau nimic niciodata. Pur si simplu m-am invatat sa dorm dimineata-dupa amiaza. In maxim 1 saptamana te vei obisnui. Ceaiul negru iti va crea disconfort in cantitati mari prin dureri de spate. Cat despre cola si red bull...ei bine, eu nu mi-as risca sanatatea si sansa de cancer pentru un loc de munca. Cred ca esti de acord cu mine.
Poti incerca cu cola - pepsi sau red bull dar in timp iti strici sanatatea. Cel mai bine ar fi sa dormi dupa masa.
Coca cola te tine treaz, dar si 3 in 1 e bun. Si chiar si medicul recomanda putina cafea.
Cel mai recomandat ar fi sa-ti acorzi cateva ore de somn dimineata, vreo 5-6 consecutiv.Cu timpul v-a deveni obisnuinta.Folosirea unor stimulente nu e recomandata,nici orele de odihna,,pe apucate,, Ciocolata calda mai mult indeamna la somn,foloseste-o inainte de culcare.Iar la lucru incearca ceai de menta, sunatoare sau fructe de padure, alternativ.La 7 iti termini serviciul, pana la 8, 30-9 ajungi acasa si iei o gustare, de la 9 la14-15 cauta sa dormi,ai ceva timp liber si daca poti mai,, fura,, putin somn inainte de antrenament.
Prietene la fel imi faceam si eu griji cand am inceput sa lucrez in 4 schimburi ca ajung dimineata acasa si nu o sa pot dormi ca nu-s obisnuit ei uite ca o sa poti dormi si la lucru nu ai cum sa adormi fiindca nu lenevesti mergi sa lucrezi poti sa bei un energizant te ajuta pe mine ma ajuta bft
Cel mai bine e sa nu bei nimic eu nu cosum deloc cafea energizante dar rar odata la o luna poate mai luam un energizant crede-ma ca daca lucrezi nu adormi o sa iti fie somn dar nu ai cum sa dormi fiindca esti la lucru si acasa cand ajungi o sa dormi la greu
Alexsb20 întreabă: