| GeorgianaGeo1 a întrebat:

Sall! Si mie mi se pare o intrebare stupida : Miley Cyrus a murit?

Răspuns Câştigător
| Izu.Punk a răspuns:

E vie din pacate. Funda?

81 răspunsuri:
| Charger a răspuns:

Daca ar fi murit aici ar fi scris prima data
daca nu. sunt doar guri rele care vorbesc:)
http://www.mileycyrus.com/

| deia a răspuns:

Http://www.bestmusic.ro/......11754.html

Asa s-a spus si despre Zac Efron, dar nu este adevarat.

| deny a răspuns:

Da a murit intr-un accident pentru ca nu stia sa mearga cu masina ca sa prostit cu totul nu inteleg de ce toata lumea vb despe miley cyrus / hanni montania este o prefacuta si nici macar nu stie sa cante e o afoana

| booboorooza a răspuns:

Nu! Este doar o barfa! Nu crede... Nu tot ce zboara se mananca tongue

| Floreenofficial a răspuns:

Am scris pe google miley cyrus si se pare ca e vie mai mult e devastata ca s-ar desparit de iubit...
http://www.bestmusic.ro/......88064.html

| ramona420134 a răspuns:

Pe data de 28 august ora 23-00 miley cyrus a avut un accident de masina in care soferul sau a decedat dar ea scapa teafara si nevatamata deci nu a murit

| anotherhumanbeing a răspuns:

Daca ti se pare stupida de ce o mai pui?
si daca murea garantat aflai mai intai din alte locuri nu de pe TPU, ok?
si acum ia sa vad cui ii dai funda.
laughing

| Dyss11dyss a răspuns:

Am vrea noi laughing dar nu a murit happy unde ai auzit asta?

| Laura a răspuns:

Nu scăpăm aşa uşor de ea. Dar îmi place cum gândeşti laughing

| Minks a răspuns:

A murit

de sete

| ºPishcotº a răspuns:

Nu manlaughing). N-a muritoh go on. E bine mersilaughing. Poi iti dai seama daca murea:OO:O:. Numai despre asta s-ar fi vorbit la stirilaughing. Byelaughing

| TNUV a răspuns:

Nu a murit altfel nu s-ar filma sezonul 4 al hannei montana, funda
P. S. eu nu am nicio funda sunt nou!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit nisthe hackeri au iau spart parola la cont pe youtube si au bagat un filmulet in care arata cum o calka masina... dar nu este adevarat NU a murit Traiesthe funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murith nisthe hackeri au iau spart parola la cont pe youtube si au bagat un filmulet in care arata cum o calka masina ... dar nu este adevarat NU a murith Traiesthe funda ?

| meandyou199 a răspuns:

Nu a murith nisthe hackeri au iau spart parola la cont pe youtube si au bagat un filmulet in care arata cum o calka masina ... dar nu este adevarat NU a murith Traiesthe funda ?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit nisthe hackeri au iau spart parola la cont pe youtube si au bagat un filmulet in care arata cum o calka masina dar nu este adevarat NU a murit Traiesthe funda?

| DeDii a răspuns:

Nu. din pacate...as vrea eu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper ca darolling on the floor, deoarece va deveniiiiii Britney Spears.laughing

| maddy09 a răspuns:

Nu nu a murit. nu stiu cine inventeaza astfel de tampenii s-a spus si despre justin bieber ca a murit dar sunt niste sariti...nu crezi? laughingwinking

| Meli a răspuns:

Buna! Dacă ar fi murit, presa ar fi anunţat asta. De obicei veştile rele se află foarte repede. Probabil este o glumă proastă făcută de cei care nu o suportă.
Asa ca stai linistita! Miley Cyrus traieste! big grin

| clofu a răspuns:

O confunzi cu eroii din pokemon?laughing) echipa racheta ...ha
ha
ha
hee hee
condoleanteeehee hee

| PureCherry a răspuns:

Nu a murit!

Miley Cyrus nu e moarta, confirma reprezentantii vedetei de la Disney, dupa ce pe Internet au aparut mesaje prin care se transmitea faptul ca ` Hannah Montana ` a murit intr-un accident.

`Fanii` lui Miley se tin de sotii. De aceasta data au mers cam departe. Un hacker, om fara ocupatie, i-a spart contul de pe YouTube si a postat mesajul :

`Sunt Mandy si am niste vesti foarte triste… suntem foarte intristati sa va spunem ca Miley a murit in aceasta dimineata dupa ce a fost lovita de un sofer beat`.

`Miley ne-a spus ca daca vreodata i se intampla ceva, atunci trebuie sa-i anuntam pe fanii ei intai… Odihneasca-se in pace. Draga, iti vom simti lipsa foarte mult`.

Si, pentru a fi cat mai (in)credibil, hackerul a postat single-ul lui Miley Cyrus, `Goodbye`.

Bineinteles ca a fost doar o gluma de prost gust, dar nu e prima data cand Miley are probleme din cauza hacker-ilor.

| Dienutsaa a răspuns:

Poate in curand.ca pana acum nu.rolling on the floor

| MissMixxie a răspuns:

Ar fi bine big grin

| yop2010aida a răspuns:

Normal ca nustraight face

| MaDroghezCuFericire a răspuns:

Nu nu a murit acum primesc funda?

| Mikeila_2487 a răspuns:

Nu n-a murit dar se zvoneste ca a avut un accident grav si este intr-un spital particular si de aceea se fereste de paparatii! Funda

| † RคŁûċค ◕ a răspuns:

Nuu rolling on the floor

te ar deranja daca ar muri?straight face

| dede_9902 a răspuns:

Nu am murit din cate stiu eu am o prietena care e inebunita dp ea

| freaks2 a răspuns:

Nu nu a murit este inca in viata.
nu mai lua in serios toate porcariile de pe net sau reviste

smug

:*:*:*:*

fundoilove struckxxx?

pupus!