| GeorgianaGeo1 a întrebat:

Sall! Si mie mi se pare o intrebare stupida : Miley Cyrus a murit?

Răspuns Câştigător
| Izu.Punk a răspuns:

E vie din pacate. Funda?

81 răspunsuri:
| add a răspuns:

Nu nu a murit

| add a răspuns:

Nu daca murea era dat pe toate posturile iti dai seama ce audienta ar avea

| Zowe a răspuns:

De unde atata fericire? raised eyebrows

| Iulika_9615 a răspuns:

Nu nu cred ca a murit. cel putin sper. dar ar fi scris oricum pe wikipedia sau ar fi dat in revista bravo sau popcorn. sunt sigura ca nu. nu te ingrijora. eu nu prea cred in ce spune lumea sunt tot feluri de porcarii. eu cred doar despre ce spune wikipedia sau despre ce se scie in reviste.

| bxxt a răspuns:

Daca ar fi murit nu ar fi pupat-o pe toate pertile ca si pe mj si ai fi vazut peste tot la tv...in plus ai vedea o gramada de obsedate care scriu peste ot pe net cum au fost la inmormantarea lui miley si au vorbit cu ea...minciuni.asa parca se zicea ca a murit si cleo

| Lalysuka a răspuns:

Nu a murit! Din moment ce da interviuri si canta in continuare inseamna ca e vie!

| Panda15 a răspuns:

Nuuulaughing doamne de unde le scoateti.

| Sconcsiş a răspuns:

laughing ce tare. logic ca nu

daca ti se pare stupida de ce ai mai pus-o?

| PeeWeeVi a răspuns:

Nu, nu a murit doar si-a schimbat look-ul dintr-o fetita inocenta intr-o fata rea care vrea sa atraga atentia.

| I0am0on0the0lost0highway a răspuns:

Nu a murithappy. Funda?

| FeeLtHeFreeDom a răspuns:

DA normal ca nu, nu din cate stiu eu...::

| Simona a răspuns:

Nu, dar nu mai are mult...

| Georgyana98 a răspuns:

Nu a murit!

Miley Cyrus nu e moarta, confirma reprezentantii vedetei de la Disney, dupa ce pe Internet au aparut mesaje prin care se transmitea faptul ca ` Hannah Montana ` a murit intr-un accident.

`Fanii` lui Miley se tin de sotii. De aceasta data au mers cam departe. Un hacker, om fara ocupatie, i-a spart contul de pe YouTube si a postat mesajul :

`Sunt Mandy si am niste vesti foarte triste… suntem foarte intristati sa va spunem ca Miley a murit in aceasta dimineata dupa ce a fost lovita de un sofer beat`.

`Miley ne-a spus ca daca vreodata i se intampla ceva, atunci trebuie sa-i anuntam pe fanii ei intai… Odihneasca-se in pace. Draga, iti vom simti lipsa foarte mult`.

Si, pentru a fi cat mai (in)credibil, hackerul a postat single-ul lui Miley Cyrus, `Goodbye`.

Bineinteles ca a fost doar o gluma de prost gust, dar nu e prima data cand Miley are probleme din cauza hacker-ilor.

fundabatting eyelashes

| Elenushk a răspuns:

Nuuuuuuuu...sunt doar povesti in presa.

| mihaelutzamy a răspuns:

Neah

| iulia2011 a răspuns:

Nu, de unde ai scos-o si pe asta?

Răspuns utilizator avertizat
| sanziana1234 a răspuns:

Da a murit azi langa casa ta

| silence a răspuns:

Normal ca nu big grin din pacate sad no talking

| Tp42 a răspuns:

Mai intai o sa-ti raspund tie la intrebare: nu, nu a murit cu siguranta.winking
si acum o sa fac niste comentarii la raspunsurile anterioare. straight face ma refer la cei care au dat un raspuns gen: " nu a murit, din pacate "! ce aveti voi cu ea? v-a facut ea voua ceva? eu nu cred v-a afectat cumva viata. isi vede de cariera ei, asa ca a venit timpul sa va vedeti si voi de viata voastra. straight face terminati odata! straight face rolling eyes

| zuzulica18 a răspuns:

Cum sa moara? Absurd!

Întrebări similare