Mai intai o sa-ti raspund tie la intrebare: nu, nu a murit cu siguranta.
si acum o sa fac niste comentarii la raspunsurile anterioare. ma refer la cei care au dat un raspuns gen: " nu a murit, din pacate "! ce aveti voi cu ea? v-a facut ea voua ceva? eu nu cred v-a afectat cumva viata. isi vede de cariera ei, asa ca a venit timpul sa va vedeti si voi de viata voastra. terminati odata!
Nu nu a murit. nu stiu cine inventeaza astfel de tampenii s-a spus si despre justin bieber ca a murit dar sunt niste sariti...nu crezi?
Pe data de 28 august ora 23-00 miley cyrus a avut un accident de masina in care soferul sau a decedat dar ea scapa teafara si nevatamata deci nu a murit
Nu nu a murit este inca in viata.
nu mai lua in serios toate porcariile de pe net sau reviste
:*:*:*:*
fundoixxx?
pupus!
Nu n-a murit dar se zvoneste ca a avut un accident grav si este intr-un spital particular si de aceea se fereste de paparatii! Funda
Nu nu cred ca a murit. cel putin sper. dar ar fi scris oricum pe wikipedia sau ar fi dat in revista bravo sau popcorn. sunt sigura ca nu. nu te ingrijora. eu nu prea cred in ce spune lumea sunt tot feluri de porcarii. eu cred doar despre ce spune wikipedia sau despre ce se scie in reviste.
Nu a murit altfel nu s-ar filma sezonul 4 al hannei montana, funda
P. S. eu nu am nicio funda sunt nou!
GeOrGeNuSh întreabă:
Mitsuu întreabă:
sorinaa0 întreabă: