| andreiveradu a întrebat:

am o problema:in clasa la mine este un baiat pe nume mihai, iar toate fetele sunt innebunite dupa el. Ce as putea sa fac in asa fel incat sa ma placa si pe mine?

10 răspunsuri:
| alin334 a răspuns:

E vorba de felul tau de a fii si vestimentatia in principiu, invata de la el

| PoohZeta a răspuns:

Te duci in clasa imbracata in pisica cu costum de piele mulat si cu un bici in mala si te sui calare pe el sil biciuesti!
Si daca tot nu vrea te dezbraci si ii pui ***** pe fata laughing

| FursecCuCiocolata a răspuns:

:o:O:o
decii si la mine e aceeasi situatie. uite ce m-am gandit sa fac eu. xD:
1. apropie-te de el ca o cea mai buna amica a lui
2. comporta-te ca si cum ar fi bro al tauwinking b-) [fratele. big grin]
3. incepe prin a il lua in brate ca pe un frate dar incet, sa nu il sperii. cu timpul...
4. pupa-l pe obraz... chestii trestii [ca intre frati. laughing ]
5. in sfarsit! incetul cu incetul va observa ca urmaresti ceva [sau nu.] in orice caz, la un moment dat va trebui sa ii spui ca il iubesti si ca vrei sa aveti o relatie. happy

asta e planul meu. la mine e mai greu pentru ca acel baiat nici nu stie ca exist! x_X as muri si daca mi-ar spune doar un buna! [inca nu a facut-oo!] o.O :]]

naspa e ca el are prietena da fac eu cumva. laughing

Succes! big grin

| SweetSacrifice a răspuns:

Aceasta intrebare vine din partea lui Andrei Veradu. Esti baiat? In ce sens sa te placa? thinking

| Cutareasca a răspuns (pentru SweetSacrifice):

Sa il placa fetele si pe el

| NowRelax a răspuns:

Doamne el e baiat si voi credetica e fata ce oameni laughing Deci fi atent incerci sa te imprietenesti cu el si sa faceti ceva un proiect sau o scrisoare un ceva ceva sa fiewinking. Ridicate dupa el si alti o sa se ridice dupa tinewinkingbafta

| SweetSacrifice a răspuns:

Oh,nu.Fals.Deobiceei,tipii dupa care toate fetele sunt innebunite,sunt niste prosti smecheri falsi, care au decat un scop in viata, sa fie in centru atentiei ca sa se simta ei bine. happy

| oaneoane a răspuns:

Pai du-te la el si spune-i ca il iubesti!

| andreiveradu explică (pentru oaneoane):

Pentru Dumnezeu sunt baiat@! 1!

| oaneoane a răspuns (pentru andreiveradu):

Mi-am dat seamalaughingdar te tachinam putin