Ai facut filo, fa limbi straine, fa asistenta sociala ai destule variante. Cum mai zice si cineva mai sus, angajeaza-te ceva lejer la un magazin, strange bani ca ai ocazia daca inca stai la ai tai acasa si nu ai povara chiriei, ia permisul, ce daca nu ai sau nu iti permiti masina, o sa iti prinda bine.
Tocmai ma uitam pe Facebook la un amic, a plecat in Germania acum cateva zile ca si curier pentru Amazon, ceva simplu si usor.
Ai dreptate, multumesc frumos, as vrea sa strang bani sa imi iau o casa ca sa ma mut singur ca parintii ma bat la cap sa ma mut, deci o sa iau permisul B si C si poate ma fac sofer in alta tara sau pe tir cum zice baiatul de mai sus. dar te angajeaza asa fara experienta? Credeti ca m-as descurca?
Baiatul de care vorbeam eu are doar 1 an de cand a luat permisul pentru B, la tir e mult mai dificil si acolo chiar iti trebuie experienta in condus nu te joci cu masinuta, scoala e mai scumpa pentru tir.
De descurcat sunt convins ca da, toata lumea a invatat nu s-a nascut stiind tot, nu vad tu de ce nu ai putea.
Ok multumesc!
Dacă aș fi în locul tău, aș strânge niste bani (dintr-o meserie simplă: casier, angajat într-un depozit) până aș face 21 de ani, ca sa am bani de școala de șoferi. Aș lua permis categoria C, și pe tir frate.
2Valentina2 întreabă: