Nu asculta de nimeni care îți spune să te duci la muncă. Fă tot ce poți să termini o facultate care îți place, ai note bune, participi la proiecte și tot felul de chestii, și vei trăi bine. Îți spun din 5 ani de experiență irosiți.
Cred că e cazul să te pui pe canapea și să te gândești 15 minute la ce vrei să faci cu viața ta, în modul cel mai serios, sau iei un pix și o foaie și scrii frumos ce ți-ar plăcea să faci în continuare, cu avantaje, dezavantaje, costuri, șamd.
Fa-te marinar, du-te si depune-ti dosarul la Constanța la academia navala sau la universitatea maritima si o sa fii extrem de multumit de tine dupa ce termini facultatea, crede-mă.
Nu te îngrijora, mulți sunt in situatia ta, iar majoritatea recurg la a-si luat un an liber. In acest am încearcă cam tot ce-ți trece prin cap, iar daca nu te simti împlinit, la anul aplica la o facultate dorita. Succes!
Nu stiu, poti sa vii in Constanța sa stai in chirie. Ar fi o idee. Sunt mulți din diferite parti ale tarii aici la facultatile astea 2. Eu ti-am dat o idee, tu faci cum vrei.
Daca termini facultatea asta cu bine, dupa aia o sa ai parte de salariu foarte bun. (4000 euro minim, dupa ce termini cadetia (practica pe nave) care dureaza 12 luni).
Buna! Nu intra in panica. Bun In Cariera este o platforma care le vine in ajutor tinerilor care au nevoie de orientare. Intra pe Bun In Cariera si poti face acolo un test vocational si unul de aptitudini din care o sa reiasa ce ti s-ar potrivi. Tot acolo te poti programa sa stai de vorba cu un consilier care te poate indruma. Totul este gratuit! Iti las mai jos link-ul de la instagramul lor cat si de la platforma.
Instagram: https://www.instagram.com/bunincariera.ro/
Platforma: bunincariera.ro