| MotoBlitz a întrebat:

Salut! Ce salariu are un ofițer în armată? Merită să te chinui într-un colegiu militar, apoi într-o academie ca să ajungi ofițer?

9 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Doar tu stii daca merita sau nu, la fel si meseria de politist, nu o faci pentru bani ca unii pe la BNR i-au salarii de +10k euro luna

| VoidEternal a răspuns:

As zice că trebuie să te atragă meseria mai întâi, nu banii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita-te pe YouTube la Recorder. Au scos ei un documentar despre situatia militara din Romania si apoi trage o concluzie daca, chiar vrei sa te inscrii.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Merită. Dar dacă alergi după bani mulți, nu.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, merita, fiindca academiile militare sau de Politie vin cu joburi asigurate si contracte pe 5-10 ani, cu salariu asigurat si cu ajutor la chirie, diurna samd.

| MotoBlitz explică (pentru anonim_4396):

Cei care erau în acel documentar erau MACi SGPisti, nu militari ofițeri în termen

| Ciprian09 a răspuns (pentru anonim_4396):

Recorder a scos în evidenta situația unor unități, sa nu generalizam! sunt printre putinii care sunt serioși și realiști! Situația din MapN nu este chiar atât de neagra cum prezintă cei care și au dat demisia pentru UK sau oricare alt loc de munca.e armata, nu e circ! am fost în ft multe unități din tara, unele "urate" altele super ok din toate punctele de vedere! Fiecare vede treaba sta cum crede el! Dacă te aștepți la hoteluri de 5*, mai bine mergi în UK la munca, ce pot spune! Este o meserie ft frumoasa din pct meu de vedere, este părerea mea însă! Salutari!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ciprian09):

Salut, si merci pentru raspuns. Din documentarul ala reiese ca toata armata Romaniei e vraiste, insa ma bucur sa stiu ca sunt si zone ok.
Multumim pentru serviciu!

| Ciprian09 a răspuns (pentru anonim_4396):

Este doar părerea mea după cum am scris! Sunt și alți militari activi sau la pensie pe aici care pot susține părerea mea sau nu! Dar ca oricare instituție de apărare din România, avem și ft multe uscaturi, de ce a nu recunosc! seara faina sa ai!