Pai odata ce iti place matematica presupun ca ar trebui sa devina econimist daca ii place biologia poate fi zoolist sau medic iar muzica si desnul sunt niste arte care nu te prea ajuta doar in arhitectura si concerte. Deci si eu am inclinatii spre matematica si biologie si vreau o facultate ce imi cere mate-info si una ce imi cere bio-chimie si sunt clasa 8 si nu stiu unde voi merge.
te indrum spre biologie...parerea mea...bafta
Pai tie iti place putin din fiecare. Matematica - profil real, biologie - profil uman. Desenul si muzica chiar nu au nicio legatura...
Cred ca faci parte intre clasele I-VI.
Poti face multe chestii dar nu ai nevoie de altele. Nu le poti ameste ca toate. Iti place muzica sau stii canta la un instrument? Matematica se poate imbina cu desenul doar prin arhitectura. Biologia nu mai are niciun sens... daca iti place biologia si chimia - poti merge la medicina.
Sunt multe optiuni la care nu iti trebuie doar maxim 2 din materii. Si in cazul tau e ca si cum ai zice ca iti place matematica si sportul. Unde pot sa dau?
Buna.
-Economist
-Sef sau Director
-Biolog
-Om de stiinta
-Arhitect
-Designer
-Cantaret
-Profesor
-Artist
Economia este o știință socială ce studiază producția și desfacerea, comerțul și consumul de bunuri și servicii. Potrivit definiției date de Lionel Robbins în 1932, economia este știința ce studiază modul alocării mijloacelor rare în scopuri alternative. Deoarece are ca obiect de studiu activitatea umană, economia este o știință socială.