Nu ii pasa nimanui cat si unde ai stat atat timp cat iti faci jobul ok la noul loc de munca
Nu nene ca in IT nu e ca pe vremuri, sa lucrii o viata in aceiasi firma. Dubios era daca te sutau dupa o luna, doua. Am un prieten care a stat sub un an la 2 firme (6 luni la doua) si acum e la a 3 fra probleme.
Nu de asta trebuie sa-ti fie frica. Trebuie sa te gandesti ca unii patroni au obiceiul sa se intereseze de ce ti-a fost desfacut contractul de munca. Asa ca vorbeste cu seful sa nu fi dat afara ca necorespunzator. Cel mai bine prin intelegere amiabila sau prin demisie.
A zis că nu o să zică nimic dacă îl sună cineva, și am să plec prin demisie. Pe mine mă deranjează că mi se pare că sunt dat afara pe nedrept...
Te cred, dar nu ai ce face. Patronul poate face asa ceva, mai ales ca are si declaratii de la ceilalti salariati.
Dar pentru ca sa te dea afara ca necorespunzator trebuie sa intocmeasca dosar in acest sens. Dar daca in evaluare ti-a dat calificativ negativ, nu ai nici o sansa sa castigi.