Noi nu stim cum am putea stii ce ai discutata tu la interviul ala si daca nu ai inteles ce ti s-a spus, de ce nu ai intrebat din nou?
Cum ai ajuns la interviul ala?
Era avertizat undeva?
ce scria in anuntul jobului?
Dupa cum vad, Get's Bet este o Agentie de pariuri sportive, deci trebuie sa ai peste 18 ani si Cazier "curat" adica fara dosare penale sau condamnari.
https://www.getsbet.ro/
Nu e aia, trebuie angajați oameni între 29 de ani și 45 de ani că sunt oameni serioși.
Cei de 20 de ani - 25 - 28 de ani care sunt angajați își dau demisia după 2 - 3 luni.
De aia și ăia la agenția de pariuri angajează oameni între 29 de ani și 45 de ani.
Cand vin acasa de la magazin trec prin fata unui Get's Bet. Ce sa cauti tu o domnisoara tanara si frumoasa acolo?
Buna.Noi nu putem intui, doar tu ai fost acolo si ar fi trebuit sa intrebi sa iti clarifice.Stiu ca nu vrei sa pari ca habar n-ai, dar crede-ma ca in viata iesi mai castigata cand iti dai interesul si pui intrebari, nu cand te prefaci ca ai inteles si situatia se dovedeste aiurea.Succes.
Aaa, de fapt ei vor oameni serioși? ) Bine ar fi, dar mi-i tare greu să cred.
Pentru că am vorbit cu un amic și i-am zis că vreau și eu să mă angajez acolo și mi-a zis că la kilogramele mele nu m-ar angaja la pariuri și săli de jocuri, deoarece ei caută tipe frumoase.
Dar oricum nu m-aș angaja acolo. Să aibă grijă altele de toți borfașii de acolo. Sper să-mi găsesc mai degrabă pe grădiniță sau pe azil, prefer de o mie de ori să am grijă de bătrâni sau de copii inocenți, decât de drogați și borfași. )