| AnonimXnX a întrebat:

Salut, stiti cumva vreo firmă serioasă cu care ati plecat in străinătate care nu dau tepe sau isi bat joc de muncitori? Am luat zeci de tepe si mi-e cam frica sa mai plec in străinătate desi nu-mi permit sa lucrez in Romania pentru ca stau departe de oras si 1000 lei dau numai pe naveta dintr-un salariu de 2400. Multumesc anticipat.

8 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Nu am lucrat în străinătate niciodată, dar știu că prin forțele de muncă se fac angajări în străinătate. Mergeți acolo și cereți ajutorul!

| Mariiuta a răspuns:

Ned Personnel -Zundert Olanda
Au și angajați romani la birouri, poți comunica ușor cu ei.
Mai este un tip Paul Job (cauta pe Facebook)
Mulți lucreaza prin el(Tot Olanda )

Bula
| Bula a răspuns:

Daca faci naveta, este decontabila la firma la care lucrezi.
Vorbeste cu contabilitatea firmei!

| AnonimXnX explică (pentru Mariiuta):

Multumesc o sa i caut

Ai lucrat cu ei cum sunt?

| Mariiuta a răspuns (pentru AnonimXnX):

Sotul meu a lucrat prin agenția Ned Personnel 5 ani, mereu a primit salariile la timp, muncea 4 saptamani, a 5a saptamana joi primea salariul cu tot cu fluturaș (îl primea prin e-mail).
A luat si bani de vacanta, zilele de sărbătoare oficiale plătite...Deci asta cam asta a fost experienta lui.
Acum nu mai lucrează cu ei pentru ca angajatorul (firma pentru care lucra prin agentie) i-a făcut contract direct cu el.
Dacă ești serios și muncesti si agenția e serioasa cu tine.
Sunt locuri de munca în multe domenii și mulți lucreaza prin aceasta agenție.
Iar cu Paul Job nu a lucrat, dar multă lume lucreaza prin el, are multe recomandări, ai sa vezi și pe pagina lui de Facebook.
Daca nu ma înșel oferă și cazare contra-cost.

Mersi de răspuns, ofera si transport din Romania cu retragere din salariu sau platim noi drumul?

| Mariiuta a răspuns (pentru AnonimXnX):

La Paul Job cred ca organizează el plecările...Cat despre plata drumului la fel, cred ca asta trebuie discutat cu el.
Si cazarea e contra cost.
Cel mai bine ar fi sa îl cauți pe el sa îl întrebi toate detaliile, prețul cazărilor pe săptămâna/luna.
..etc
Mult succes.
Incercarea moarte n-are.
Curaj.