@Andriux stiu ca nu pot intra la mai multe licee ma refeream la faptul ca vreau sa vad si liceele la care au intrat fostii mei colegi
Nu sunt afisate online se afiseaza si la scoala si pe net pe data de 12-13 iulie
Momentan nu...
9 iulie 2011 - transmiterea bazei de date, de la centrele de admitere judetene/al municipiului bucuresti, la centrul national de admitere
10 iulie 2011 - verificarea si corectarea bazelor de date de catre comisia nationala de admitere si comisiile de admitere judetene/a municipiului bucuresti, transmiterea modificarilor la comisia nationala
11 iulie 2011 - corectarea erorilor si confirmarea incheierii modificarilor
12 iulie 2011 - repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a
13 iulie 2011 - afisarea in unitatile de invatamant gimnazial a listelor cu absolventii repartizati proveniti din scolile respective si a listei cu locurile neocupate in unitatile de invatamantul liceal de stat din judet/municipiul bucuresti.
15 iulie 2011 - afisarea de catre fiecare unitate de invatamantul liceal a listei candidatilor repartizati in acea unitate
15 iulie -25 iulie 2011 - depunerea dosarelor de inscriere la scolile la care candidatii au fost repartizati...
Pe Edu.Ro nu este afisat nimic
Cu siguranţă nu ai cum să fii intrat la mai multe licee, dar aici găseşti toate informaţiile despre admiterea la liceu de anul acesta: http://admitere.edu.ro/adm2001/.
Deocamdata, nu
s-ar putea ca de maine sa se afiseze pe edu.ro
fundita mea :X
Inca nu s'au afisat dar din cate am inteles se afiseaza marti pe internet... poti cauta pe isj judetul de unde apartii(ex: isj Galati)
Marti, pe 12 iulie, incepe repartizarea computerizata la liceu.si atunci o sa afli. fundita? >
conrob întreabă: