Erau niste anunturi cum ca primesti salariu 15 mii euro plus cazare dar trebuia sa te dezbraci in fata unei camere sau ceva de genul
Pai, pui pe google cuvinte cu directie spre ce doresti si vezi daca gasesti ceva.
Gen,, angajam cu cazare București,,.
Nu exista locuri de munca care sa ofere cazare, mai ales in Bucuresti.
Poate pe la tara pe undeva, sa ti se ofere de munca si o camera, dar la Bucuresti nu exista asa ceva, ca ar inseamna ca cineva sa-ti dea salariu de cel putin 500-600 de euro pe luna, fiindca chiria unei garsoniere in Bucuresti este de 200-250 euro.
Sa nu uitam ca tu nu ai facultati si masterate ca sa ai acces la pozitii inalte, unde se platesc sute si mii de euro ori avand o profesie rara si valoroasa, deci fii realist!
Sunt curioasa despre ce pozitii inalte platite cu sute de mii de euro vorbeste duduia violeta ca eu am facultati si masterate si nu am ajuns inca la o suta de mii de euro
Duduia Violeta este plătită de TPU ca să se bage în seamă, să provoace, să fie trafic pe TPU ca să primească bani din reclame. Trebuie ignorata total. E un fel de troll plătit de TPU.
Doamna Violetta traieste in propria fantezie in care se simte implinita daca injoseste pe altii, nu are legatura ea cu realitatea.