| YoungScarecrow a întrebat:

Salut, sunt din provincie și ma gândesc serios sa vin in București sa lucrez, știe cineva vreun site cu locuri de munca care oferă și cazare? Mulțumesc anticipat

7 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Erau niste anunturi cum ca primesti salariu 15 mii euro plus cazare dar trebuia sa te dezbraci in fata unei camere sau ceva de genul

| gabicoo a răspuns (pentru Furnicuta000):

Only Fanswinking

| ioana748 a răspuns:

Pai, pui pe google cuvinte cu directie spre ce doresti si vezi daca gasesti ceva.
Gen,, angajam cu cazare București,,.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista locuri de munca care sa ofere cazare, mai ales in Bucuresti.
Poate pe la tara pe undeva, sa ti se ofere de munca si o camera, dar la Bucuresti nu exista asa ceva, ca ar inseamna ca cineva sa-ti dea salariu de cel putin 500-600 de euro pe luna, fiindca chiria unei garsoniere in Bucuresti este de 200-250 euro.
Sa nu uitam ca tu nu ai facultati si masterate ca sa ai acces la pozitii inalte, unde se platesc sute si mii de euro ori avand o profesie rara si valoroasa, deci fii realist!

| Furnicuta000 a răspuns (pentru gabicoo):

Sunt curioasa despre ce pozitii inalte platite cu sute de mii de euro vorbeste duduia violeta ca eu am facultati si masterate si nu am ajuns inca la o suta de mii de euro

| gabicoo a răspuns (pentru Furnicuta000):

Duduia Violeta este plătită de TPU ca să se bage în seamă, să provoace, să fie trafic pe TPU ca să primească bani din reclame. Trebuie ignorata total. E un fel de troll plătit de TPU.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Furnicuta000):

Doamna Violetta traieste in propria fantezie in care se simte implinita daca injoseste pe altii, nu are legatura ea cu realitatea.