Buna.Felicitari pentru ce ai realizat pana acum. Poti face masterul fara probleme in alta tara.Am prieteni care au procedat asa. Si dupa master vei avea mintea un pic mai clara in ce priveste modul de a impaca cariera si familia, daca vrei sa ramai in Romania, etc.Probabil parintii tai au fost crescuti tot asa mai rece? Gandeste-te bine daca nu confunzi lipsa de afectiune cu nevoia foarte puternica de independenta si de a le arata ca nu ai nevoie de ei.
Ah si iti mai sugerez si sa te inscrii in programul Erasmus, sigur iti va placea enorm.Iar daca ai nivel C1 pentru 2 limbi straine, cu atat mai bine, vei fi foarte avantajat.
Felicitări pentru decizia de a pleca din țară. România e o țară urâtă, plină de oameni răi, cu forte multe costuri ascunse. Mie îmi pare rău că nu am făcut asta când eram tânăr ca tine.
În ceea ce privește relația cu părinții, există telefoane și internet și poți vorbi cu ei zilnic dacă vrei. Totodată, în momentul de față există zboruri aproape oriunde în Europa din București. Practic ești la câteva ore distanță de ei.
În România, în afara de unul poate două programe masterale, restul sunt degeaba. Nu înveți mai nimic, mai degrabă aceasta există ca profesorii să își facă norma.
1. Nu. Nu se pot exprima păreri obiective, referitoare al obiect. Situația prezentată este subiectivă.