| Daniden09876 a întrebat:

Salut,sunt la o rascruce sa zicem asa. Vreau sa urmez o cariera militara si nu stiu ce sa aleg dintre fortele aeriene sau terestre.Pe de o parte AFT si ATM sunt academii mult mai accesibile fata de cea a fortelor aeriene(dar nu as avea nici o problema sa fiu sof sau maistru militar).Pe de alta parte am aflat ca fortele aeriene au in general posturi mult mai bine platite si nu exista asa de mult stres. Daca sunteti in domeniu si puteti raspunde, m-ati ajuta foarte mult.

2 răspunsuri:
| mODIN a răspuns:

Legat de posturile din fortele aeriene, e o chestie importanta de retinut: pilotii sunt platiti de te doare capul, restul fac cat fac toti ceilalti ofiteri. Doar ca un procent foarte mic din studenti au ocazia sa devina piloti si si din aia se fac dupa imparteli.

| Daniden09876 explică (pentru mODIN):

Stiu care e faza cu pilotii, pe ei i-am exclus, sa ajungi acolo trebuie sa fi doxa si sa ai si noroc.Ma refer la functiile din unitati, din ce am auzit sunt mai bine platite unele, sau cel putin nu iti provoaca asa de mult stres ca si la FT, dar se poate sa fie fals.