In tara asta poti sa te zbati ca broasca in beton ca nimic nu rezolvi, te vor prost si fara bani.
Incearca unde iti doresti dar ai sa te convingi prea tarziu ca ti-ai irosit niste ani din viata pe bancile scolilor si a facultatilor pentru a munci tot la santier sau pe bani putini in tara cat unul cu 10 clase.Cati nu cunosc eu ca au lucrat in functii mari si unde au ajuns sa munceasca ca au fost dati afara sau nu au fost platiti bine.
Cum ti-am mai zis, ai timp berechet sa te gandesti ce vei face in viitor dar fii sigur ca in tara asta nu se va mai schimba nimic...
Pana la a deveni procuror sau ce vrei sa devii mai ai cale lunga.Mai intai termina liceul, ia bac-ul si apoi gandeste-te sigur daca vrei sa faci facultatea de Drept.Mai mult de avocat nu poti ajunge cu acea facultate, trebuie sa dai examene sa ajungi sus, concurenta e super mare si se intra mai mult pe cunostinte, bani, relatii ca daca nu stiai traim in Romania si nu se castiga totul pe merit.
Daca chiar crezi ca asta iti place, incearca dar vei ramane nasol surprins cum stau treburile. Oricum mai ai pana acolo.De invatat nu ai nimic special, doar cand ajungi la facultate.De acolo va fi calea cea mai grea ca iti vei da seama ca ai facut o facultate degeaba si sa stai acasa sau sa devii sclavul altora.
Mai ai timp sa te razgandesti, sunt si alte job-uri cautate prin afara la care nu trebuie sa cheltui niste bani aiurea facand facultatea.Cunosc doua astfel de persoane care au terminat Facultatea de Drept, unul lucreaza in strainatate la cu totul altceva iar una inca viseaza cu ochii deschisi si a dat examenele pentru procuror/judecator de nu stiu cate ori.
Decât să muncesc afară la șantier mai bine mă zbat pentru ceva de calitate. Părerea mea
LyaMonterra întreabă:
Alexandru250201 întreabă: