Anxietatea nu este boala psihică
Toti am fost anxiosi macar o data in viata
Asa este, dar eu am fost la psiholog pentru a rezolva aceasta problema si cineva mi-a zis ca daca am fost in evidenta psihologica, va trebui sa semnez un document pe propria raspundere prin care arat ca am fost in evidenta psihologica si daca voi face asta, o sa fiu automat respins.
Salut! Trebuie sa fie o lista cu toate bolile pentru care poti fi declarat inapt pentru a presta in cadrul MAI si MAPN. Caut-o si uita-te daca diagnosticul pe care l-ai primit de la psiholog se afla acolo. In orice caz, nu cred sa fie cazul de refuz avand in vedere ca ai fost la psiholog, nu la psihiatru.
Cum faci fata la situatii de stres? Du-te sa te vada un psiholog care are competenta in psihologia muncii dar si in securitate nationala. Iti zice imediat cum e sa fii jandarm sau politist.
Si acum mi-am adus aminte, psihiatrul mi-a dat pastilele si nu psihologul (anxiar si inca 2 carora le-am uitat numele)
Am in familie o ruda care lucreaza la jandarmerie, stiu cum este acolo
La vizita medicala esti intrebat la neurologie si psihatrie daca ai avut vreo boala de asemenea natura si semnezi. Daca nu declari si se descopera ca ai mintit esti dat afara (daca intri) si esti pasibil de pedeapsa penala.
anamariapre întreabă: