| Stefa0072004 a întrebat:

Salut TPU, am și eu o întrebare: merita sa fi curier Bringo sau la Sameday? Se câștiga ceva? Dacă știe cineva

6 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

La Sameday daca esti in zona "selecta" poti pleca acasa cu bacsis frumusel.
La bringo se plateste prost, nu e un job stabil, te poti trezi ca ai de carat numai bidoane cu apa la et 4 fara lift plus alte cumparaturi grele ca nu face nimeni cumparaturi de o paine si un pachet de pufuleti, isi comanda pentru toata luna. La sameday mai o pereche de papuci, mai un parfum, cateodata un frigider dar nu te lasa ei sa-l cari singur

| alina2k18 a răspuns:

Da, sunt joburi ok pentru inceput.
La sameday ai contract de munca direct cu salariu fix deci ajungi la 3100-3200 cu bonuri [ plus extra din tips ] dar e de munca, nu oricine rezista, dar nah sa capeti si tu experienta si vechime poti sta 6 luni si dupa cauti altceva in vara.

| ioanaa1002 a răspuns:

Din ce am auzit, se castiga ok, pentru un job de inceput. este un job ideal daca nu ai prea multa experienta. sameday are salariu fix (plus tips, depinde ce mai primesti). deci da, este un job foarte bun pentru inceput.

| Violleta2022 a răspuns:

Chestia asta cu meritatul tu ar trebui sa o stii cel mai bine, castigandu-se cat esti tu dispus sa muncesti, plata fiind strans legata de cate pachete duci zilnic la destinatie.

| EdiZzz2433 a răspuns:

Ca începător am 3100 la SameDay pe jud Tl

| Cipi1212 a răspuns:

E mai bun Sameday!