Transportul nu stiu cat ar costa, nu am legaturi cu Anglia, dar mi se pare ok 180 de euro. Pentru comision raspunsul ESTE NU, NU ACCEPTA! Spune-le sa iti retina comisionul din primul salariu, din moment ce te-au trecut de interviu este logic ca vei lucra cel putin o luna.
Chiria e enorma, sper ca ai salariul cel putin 1000 de lire in mana sau daca nu... vei fi singur in camera si cu toate conditiile posibile asigurate!
Chiria enorma? 350 lire e parfum pentru UK, daca e intru oras mare e chiar pomana
Ai verificat firma sau, cel putin, ai scotocit internetul cautand-o in categoria firmelor tepare?
Pentru serviciile de selectie si recrutare pe care le ofera partenerului strain, firmele romanesti serioase sunt platite de catre acesta cu un comision---nicidecum nu-l pun la plata pe cel care l-a selectat in vederea angajarii!
Daca nu stii, suma corespunzatoare chiriei se plateste direct angajatorului in cazul in care acesta ofera cazar.Firma romaneasca n-are nimic a face cu chiria decat daca ea insasi ti-ar plati-o!
In ceea ce priveste suma de 100 lire pentru semnarea contractului, cred ca firma romaneasca 'mulge "de doua ori: odata de la partenerul strain si inca odata de la potentialul angajat.
anonim_4396 întreabă: