| VladutAnghel a întrebat:

As vrea sa încep un canal de gaming și vreau sa va întreb ce content ar trebui sa postez.Calitate video și audio am și am un calculator destul de performant. Orice sfat care ar putea sa mă ajute este binevenit!, big grin

Răspuns Câştigător
| Sfinnx a răspuns:

Ei bine, si eu vreau sa ma apuc de canal de gaming, chit ca sunt fata.Da, sunt fata, dar daca tu chiar sti ce faci acolo, sti sa joci, atunci o sa atragi persoane.Dar nu e suficient. Dupa parerea mea conteaza enorm de mult caracterul si totodata la baza sta simtul umorului. Daca nu atragi atentia cu ceva anume, cu ceva special al tau nu ai succes.Eu inca incerc sa-mi schimb comportamentul, sa fiu mai funny chestii.
Trebuie sa iti ruleze bine jocurile, sa stii sa editezi videourile, macar o data pe saptamana, sa ai efecte impresionante, sa dai dovada de originalitate, sa fii tu.Cel putin astea sunt lucrurile pe care le iau eu in considerare si care cred ca atrag.Sii sa nu uitam de comentariile urate, jignirile.Fii tare, nu te lasa descurajat. Daca tu asta visezi sa faci si te pasioneaza, asa ca pe mine, iti urez mult noroc.
Legat de subscriberi si like-uri, asigura-te ca ai multi prieteni cu care sa le impartasesti si care sa le distribuie mai departe.Nu uita, primesti ceea ce dai :3. Fa-ti reclama.
Despre ce poate fi canalul sau ce poate sa cuprinda: Tutoriale, in special jocuri horror ptc ADORAM sentimenul ala de suspans si frica love struck. Daca vrei sa mai discutam despre asta, da-mi un mesaj in privat si ne mai consultam ^_^. Mult succes Vlad.

2 răspunsuri:
| Sfinnx a răspuns (pentru Sfinnx):

Primesti ceea ce dai** :]]

| Vîrban_Bianca_1996 a răspuns (pentru Sfinnx):

Eu vreau pur si simplu sa ma apuc de gaming fara sa filmez.Imi recomanzi si mie cateva? :3