Examenul e relativ simplu, daca te referi la ala din clasa a 8-a, pentru bilingv la liceu. Imi primul rand conteaza profesorul cu care dai si daca cere ceva. In rest e un test oral simplu, cu un text pe care trebuie sa-l citesti cu voce tare si sa raspunzi la vreo cateva intrebari de baza (despre personaje, actiune si ce parere ai tu daca nu ma insel - mai departe nu te duce). Examenul scris e un pic mai dificil, din cauza exercitiilor de gramatica. In schimb daca ai invatat ceva gramatica si esti abil in a citi fara sa te balbai, nu e nici-o problema. Nu sunt sigur daca la scris iti da si sa scrii vreo scrisoare sau vreun text. Nu cred ca alea se invata la liceu. In fine e destul de usor, daca nu cumva a trecut perioada. Nu e rau sa incerci. Insa ti-am spus conteaza profesorul... intelegi si tu...
La intensiv engleza intri cu media de admitere, la bilingv engleza trebuie doar sa dai un test inainte.
Da trebuie dat bilingvul, dar din nefericire pentru tine s-a dat deja Ai ratat si inscriere si tot. se pare ca nu ai citit calendarul admiterii
Da, trebuie dat examen ^^. Am dat eu pe 13 iunie parca, e foarte usor daca ai invatat materia din 1-4 ^^. Eu am intrat cu 10 .
Eu nu am dat nimic, am fost la intensiv franceza si m-am transferat la intensiv engleza a 2a zidar acum depinde de liceu! Succes!