| skyrim2 a întrebat:

Salut TPU, m-am gândit sa vad cum ne descurcam în România și să vă dup întrebarea, voi ce salarii aveti? Dar fără aberații ca în online avem toți sume exorbitante față de real, Eu am 4 mii de lei ( Tehnician).

13 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da salariul e ceva confidential, de ce l al scrie pe net?
in rest exista statistici clar cu veniturile romanilor pe judete, pe orase

| skyrim2 explică (pentru suntserios):

Eu am lucrat și în alte țări, asta cu confidențialul este doar la noi, îți specifica cat anume vei câștigă la jobul tău dar la noi,, salariu motivant"

| siriusblack98 a răspuns:

Eu n-am salariu ca nu sunt angajat, am propria firma din care primesc dividende odata la 3 luni deci mna. Gandeste-te ca peste 50% din angajati primesc salariul minim pe economie, raportat la preturile din 2025 si totalul de taxe si impozite la care este un cetatean supus, poti face si tu un calcul ca tot cica esti tehnician, cam cat de "bine" o duc romanii dpdv financiar.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

" să vă dup întrebarea"
Salariul e in functie de competente si experienta.

| skyrim2 explică (pentru siriusblack98):

4 mii de lei mi se pare o suma mică, adică vad ca nu prea ma descurc, minimul este undeva la 2300 parca nici nu ma pot gândii cum se pot descurca unii oameni.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru skyrim2):

Iti spune la angajare un estimat, asta nu inseamna ca intrebi pe cine vrei cand vrei asta

| skyrim2 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Am pus doar o întrebare care nu ar trebui sa fie, secreta', nu știu de ce mi-a corectat cu, să vă dup', n am fost atent

| siriusblack98 a răspuns (pentru skyrim2):

Este 2574 lei net la ora actuala mai exact. Anyway, da, si 4000 e putin sa stii pentru ce preturi si taxe avem la tot pasul. Nu castigi cat trebuie sa platesti. Singura "afacere" buna dupa mine la ora actuala este sa lucrezi 100% remote si sa ai un salariu de 5000 de lei net. Atunci nu dai bani pe drum si nici pe mancare la cantina/restaurant cu colegii iar salariul iti ramane intreg.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu sunt aceleasi costuri si salarii peste tot in Romania.
Degeaba faci sondajul cu raspunsuri din Vaslui, Iasi, Suceava, Ialomita, Gorj, Olt samd, ca apoi vor veni bucurestenii, clujenii, timisorenii, poate si satmarenii, sa-ti spuna ca ei de banii aia merg 4 ore in weekend.
Eu sunt in una din zonele sarace, ma descurc la nevoie si sub salariul minim (ca sa iti faci o idee de costuri), iar ca nivel de salarizare, pentru peste 4000 de lei trebuie sa fac eforturi (sa fiu printre cei mai buni si sa fac ore suplimentare).
Nu cred ca e cea mai bun loc de divulgat salariul, dar pentru luna ianuarie trebuie sa depasesc 5000 de lei, si sunt nou in firma. Dar m-au luat de bun, bineinteles.
Cei cu studii de pe la birouri au salarii de pe la 6000 de lei, dar trebuie sa stie foarte multe, si sa fie disponibili inclusiv in weekend.
Cred ca am nimerit una dintre cele mai ok companii din zona.
Dar in Cluj, astea erau salariile de acum vreo 9-10 ani, cand minimul era in jur de 1000 de lei net.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru skyrim2):

Pai da, iti spune TIE angajatorul, dar nu publica grila de salarizare pe situl firmei.
Oamenii isi spun salariile celor foarte apropiati, nu se discuta treaba asta.

| StoicAnalysis a răspuns:

Si eu tot 4000. ( Tehnician proiectant CAD )

| FreddieM a răspuns (pentru skyrim2):

Corect zici.
Stau în UK, aici nu ai motiv sa ascunzi salariul, știi de la început când te angajezi cât oferă firma, și iei la fel ca ceilalți pe aceeași poziție. Mai e o chestie faina, aici îți garantează minimul pe economie, nu poți lua, indiferent de experienta, mai puțin de 11.44 lire pe ora (prima de taxe) dacă ai peste 21 de ani, ceea ce este echivalentul a puțin peste 1600 lire pe luna în mana.
Apoi, cresc pe măsura specializării, dar știi cam la ce suma te asteapta, dacă candidezi pe poziția respectiva. E scris în oferta de lucru, de exemplu, cautam asistent manager, plata e de 12. 50 lire pe ora.
Cheers

| MistarGoGu a răspuns:

Între 9 -15.000 € În Franța / Belgia consultanta de securitate privata & corporativa *( companii )
+ 13 - 16.000€ chirie pe 46 containere maritime închiriate pentru depozitare intr-un parc tehnic din apropiere de Marsilia! Amarastean ce sa mai zic!