Buna! Nu prea stiu exact despre astigmatism, insa stiu ca la miopie maxim este -3. Stiu ca exista o lentila numita ''lentila de noapte'' cu ..care vezi a doua zi fara ochelari, si este recomandata pentru miopie si astigmatism. Insa cred ca depinde daca ochii tai ''accepta'' lentile, daca ai mai purtat. Eu am cred ca -4 si ceva la ochiul stang sau poate chiar mai mult ca mi-a crescut Si e foarte greu sa ai probleme cu vederea, iti pune astfel de piedici...plus ca sunt multe situatii incomfortabile.O alta solutie pentru tratarea miopiei este operatia, sincera aici nu stiu ce sa zic. Poate ca voi fi nevoita sa fac vreodata, insa nu stiu daca poti face tu asta. Mai bine cere informatii pe un grup de Facebook ( probabil stii, Scoala de Agenti de Politie cred ca se numeste un grup pe Facebook unde pun se diverse intrebari) si apoi mergi la un control si ce ai putea face. Apropo, daca nu te-ar deranja, cat ai miopia? Nu de alta, dar uneori ma ingrozesc cand vad cat de prost vad la departare. Mult succes cu admiterea si sper sa gasesti o solutie, inteleg aceasta ''dorinta'' Succes si cu antrenamentul dar si cu engleza si romana.
Nu dispera caci s-ar putea sa treci baremul medical daca ai miopie pana la -3d si astigmatism pana la 3 d( inclusiv).
Buna, multumesc de ajutor, si eu tot -4 am si stiu ca este foarte greu. Chiar nu stiu ce sa fac in momentul asta. In afara de politie, nu stiu ce altceva sa mai fac
Imi pare foarte rai! Incerca sa te documentezi de lentilele alea!
M-am documentat dar sunt foarte scumpe si nu imi permit.