| Kempo a întrebat:

Salut TPU, sunt elev pe profilul "tehnician, electrician, electronist auto"(am terminat clasa a 10-a, clasa de liceu) auzind ca meseria e banoasa si oameni cu aceasta calificare sunt rari. Ma intrebam ce fac dupa liceu daca nu dau mai departe eu nestiind sa fac nimic legat de profil si de invatat teorie nu am invatat pana acum(si nu cred ca teoria m-ar fi ajutat prea mult).

7 răspunsuri:
| Manumescoo a răspuns:

Mă simt rău că n-am rămas în țara mea să termin școala (( m-am dus în Spania și m-am distrus complet.

| dinaprilie a răspuns:

Salut, meseria este "banoasa" chiar f banoasa raportat la ce se ofera in momentul de fata ca si salariu. Acum daca tu nu ai invatat asta poate fi o problema. Teoria te ajuta f mult, chiar daca nu prea ai facut practica. Incearca sa iti gasesti un service auto in care poate sa "practici" pe gratis o perioada pana te obisnuiesti. Mai apoi sti ce ai de facut.

| SmaraldAlbastru a răspuns:

În electrotehnică ești egal cu zero dacă nu ai baza teoretică.
Și nu numai în electrotehnică.
Angajează-te la un KFC, iar în timp ce lucrezi fă un curs.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu-ti termini liceul?
Macar ai o sansa sa poti gasi munca mai diversificata.

| Violleta2022 a răspuns:

Ori fa o profesionala de electricieni si iesi de acolo electrician cu experinta, gasindu-ti joburi mult mai usor, fiindca acolo faci si practica.

| Adrian5575 a răspuns:

Teorie inveti de pe net, iar practica o inveti angajandu-te ca ucenic pe bani putini, apoi esti angajat ca si electrician electronist auto, daca te pricepi si iti place.

| Kempo explică (pentru Violleta2022):

Mă refeream dacă nu dau mai departe la facultate liceul îl termin

Întrebări recente